EXCLUSIV: Cristi Bobar lasă FRF pentru Dinamo!

Mihai Andries 31 May. 2013, 12:59 Special
EXCLUSIV:** Cristi Bobar lasă FRF pentru Dinamo!

În urmă cu câteva săptămâni, Liga2.ro anunța despărțirea lui Cristi Bobar de gruparea CS Ștefănești, lucru echivalent cu pierderea locului de reprezentant al cluburilor din Liga a III-a în Comitetul Executiv, în condițiile în care a rămas fără club. La momentul respectiv s-a vorbit de o mutare a acestuia la o echipă de Liga 1 și iată că acum a apărut și numele acesteia.

De la 1 iunie, Bobar va prelua funcția de manager sportiv a clubului Dinamo București, urmând a se ocupa de ambele echipe ale alb-roșilor. Informația neconfirmată oficial de niciuna dintre părți, dar are acoperire în condițiile în care, în ultima vreme, fostul conducător al Ștefăneștiului a fost văzut în tribune alături de oficialii clubului Dinamo, atât la meciurile de acasă ale echipei mari, cât și ale satelitului.

Numirea lui Bobar în stafful lui Dinamo ca manager sportiv vine într-un moment în care există un gol în conducere după despărțirile de Tică Dănilescu și Cristi Tănase, anunțate de ProSport, cei doi ocupând posturile de director sportiv al lui Dinamo, respectiv manager sportiv al satelitului.

Până la preluarea funcției de conducere la Dinamo, Cristi Bobar va participa mâine dimineață în ultima sa ședință în Comitetul Executiv. Retragerea sa din funcția de reprezentant al cluburilor de Liga a III-a va duce la alegeri pentru un înlocuitor în cadrul ședinței Adunării Generale, care va începe tot mâine de la ora 11. Bobar a fost cel mai tânăr președinte de club ales în Comitetul Executiv, având doar 27 de ani când a fost numit în funcție în 2010. El părăsește forul federal după două mandate consecutive, unul dintre numele vehiculate a îl înlocui fiind Marian Rusen de la Juventus București.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

 

Mihai Andries 31 May. 2013, 12:59 Special
Pe aceeași temă