EXCLUSIV: Brașoveanu, Burcă și Krenek în Comitetul Executiv!

Mihai Andries 05 Aug. 2013, 12:53 Special
EXCLUSIV:** Brașoveanu, Burcă și Krenek în Comitetul Executiv!

Adunarea Generală a cluburilor de Liga a II-a și a III-a a debutat azi la sediul FRF cu două ședințe separate pentru alegerea noilor reprezentanți ai cluburilor de Liga a III-a, dar și a înlocuitorului lui Cornel Șfaițer la Liga a II-a.

În ceea ce privește eșalonul terț au fost șase candidați pentru cele două locuri rămase libere, în speță Marius Burcă (Metaloglobus), Alex Krenek (CS Oșorhei), Marian Rusen (Juventus), Ghiorghi Zotic (FCM Târgoviște), Constantin Ștefan (Dunărea Călărași) și Virgil Munteanu (Fortuna).

Deși pronosticurile îi dădeau ca favoriți pe Rusen și pe Virgil Munteanu, outsiderul Burcă (foto) a produs surpriza, asigurându-și locul încă din primul tur, după ce a obținut 37 de voturi. Pentru al doilea loc, lupta s-a dat între Krenek și Munteanu, care au obținut 25, respectiv 16 voturi, față de minimul de 29 cât le era necesar pentru a fi aleși din primul tur. În schimb, Marian Rusen a ratat la milimetru accederea în turul secund, obținând cu un vot mai puțin decât Virgil Munteanu, în timp ce Zotic a primit doar 6, iar Ștefan doar 4.

A urmat o nouă rundă de votare, duelul dintre Krenek și Munteanu fiind adjudecat de oficialul echipei din Oșorhei la mare luptă, scor 29-26.

În altă ordine de idei, la Liga a II-a a fost ales Auraș Brașoveanu de la Dunărea Galați. Oficialul gălățean a câștigat lupta cu Florin Prunea (CSMS Iași) și Ștefan Stana (Berceni)

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 05 Aug. 2013, 12:53 Special
Pe aceeași temă