Etapă nebună în Liga a II-a! Paradox: CF Brăila e lider, deși are golaveraj negativ!

Mihai Andries 18 Mar. 2013, 10:58 Special
Etapă nebună în Liga a II-a!** Paradox: CF Brăila e lider, deși are golaveraj negativ!

A doua etapă a returului Ligii a II-a a fost una de pomină, plină de evenimente inedite pe teren și în afara lui. Debutul a fost făcut de brigada partidei Farul – CS Otopeni, alcătuită din argeșenii Călin și Stroe și bucureșteanul Simonis (foto), care a ajuns la Constanța în noaptea dinaintea meciului din cauza unui accident de mașină suferit la București! Dacia lui Stroe a fost avariată serios de un conducător neatent și cei doi argeșeni, veniți să îl ia pe Simonis la meci, au trebuit să plece cu mașina acestuia, după câteva ore bune de întârziere!

Dragalina, omul meciului după ce i s-a anulat eliminarea!

 Derbyul seriei a doua, dintre CS Mioveni și UTA, scor 3-1, putea lua o altă turnură în finalul primei reprize. La scorul de 1-0 pentru gazde, Dragalina a căzut în careu după un contact cu Ene, însă centralul Teodor a considerat că a simulat și i-a dat galben. Cum acesta era al doilea, atacantul gazdelor a fost eliminat. Însă centralul nu a văzut reacția asistentului Iulian Radu, care semnalizase faultul și, după ce s-a consultat cu acesta, a revenit asupra deciziei inițiale și i-a anulat galbenul lui Dragalina și implicit eliminarea. Apoi a acordat penalty și galben lui Ene, pentru fault. Culmea a fost că Dragalina a devenit eroul meciului, cu o dublă, a doua sa reușită fiind tot din penalty!

Amatorism la Dunăre

Meciul de la Galați, dintre Dunărea și Delta Tulcea a atras și el atenția prin gafa incredibilă a gazdelor. În minutul 83, la scorul de 1-1, gălățenii au efectuat ultima schimbare, înlocuindu-l pe Chebac cu Șomodean, adică un junior cu un senior. Iar Dunărea a mai rămas pe teren doar cu un jucător sub 21 de ani, încălcând regulamentul, care specifică în mod clar că numărul minim pe tot timpul meciului este de doi concomitent! Învingătoare pe teren cu 2-1, Delta ar putea câștiga cu 3-0 la masa verde, dacă comisia de la FRF îi va da verdict favorabil.

Brăila, lider cu golaveraj negativ!

Și pentru a completa tabloul etapei cu numărul 17, am mai aminti că CF Brăila e lider în seria I deși are golaveraj negativ! Să nu uităm de Sportul și FC Maramureș care nu au avut portar de rezervă pe foaia de joc. Bonus, la meciul Luceafărul – FCM Tg. Mureș, oaspeții au terminat meciul cu mijlocașul Pădurețu între buturi, după eliminarea lui Balauru, reușind să egaleze la 1, cu un om în minus!

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ
Foto Alexandru RAITA

 

Mihai Andries 18 Mar. 2013, 10:58 Special
Pe aceeași temă