„Era un superbăiat”

04 Sep. 2009, 06:51 Special
„Era un superbăiat

Colegii de la naționala de juniori ai tânărului portar Alexandru Iatan, decedat miercuri la Giurgiu, au rămas șocați la aflarea veștii.

 

Mihai Onicaș, mijlocaș la Steaua și fost coleg de cameră cu fotbalistul Astrei la naționala sub 19 ani a României, a rămas înmărmurit când a fost înștiințat de tragedia petrecută la Giurgiu.

 

„Era tare fericit!”

 

„Doamne, nu-mi vine să cred! Mi s-au tăiat picioarele când am aflat. Era un superbăiat. Am fost colegi de cameră la naționala de juniori… Nu cred că avea probleme de sănătate. Am vorbit cu el ultima dată pe internet și îmi spunea că e tare fericit că a prins echipa mare la Astra Ploiești”, a declarat Onicaș pentru www.sport.ro.

 

Veteranul Cristi Munteanu, a cărui rezervă a fost Iatan la meciul de sâmbătă cu Rapid, nu putea să creadă că e adevărat: „Cred că Dumnezeu a avut nevoie de un copil bun și l-a ales pe el! Alexandru nu era un copil bogat, muncea foarte mult și avea o plăcere mare să se antreneze. Își ținea familia, pentru că tatăl său tocmai fusese disponibilizat. Mie pur și simplu nu-mi vine să cred. Când a plecat la Giurgiu, i-am dat o pereche de mănuși… Parcă aștept și acum să vină de la antrenament. Acestea sunt adevăratele tragedii, nu că pierzi un meci sau un campionat…”.

 

articol scris de Mihai Andrieș

04 Sep. 2009, 06:51 Special
Pe aceeași temă