Drama lui Bajko Barna!

05 Mar. 2009, 18:46 Special
Drama lui** Bajko Barna!

Din cauza unor probleme cardiace, atacantul transferat de la Gloria Bistrița nu a primit viza medicală pentru a putea juca în retur pentru Mureșul Deva.

 

Din cauza unor probleme medicale, dintre cei șapte jucători transferați de Mureșul Deva în intersezon, vârful de 26 de ani Bajko Barna este obligat să își amâne debutul la echipa de sub Cetate.

 

Oficialii grupării devene au anunțat că jucătorului adus de la Gloria Bistrița la începutul anului i-au fost descoperite probleme la inimă și a fost oprit imediat de la orice efort de către staff-ul medical al Mureșului.

 

Ce s-a întâmplat? La începutul lui februarie, lui Bajko Barna i-au apărut anomalii în ceea ce privește funcționarea inimii, care au fost depistate de doctorul Mureșului Deva în timpul vizitei medicale obligatorii dinaintea startului sezonului.

 

"La controlul medical doctorul Tănase Popa a observat câteva modificări pe EKG-ul meu. Imediat m-a oprit de la efort fizic", spune Barna.

 

De atunci, fotbalistul n-a mai participat la antrenamente, a plecat la București unde a fost consultat de medicul echipei Naționale de fotbal a României, Pompiliu Popescu, dar și de medici specialiști de la Institutul Național de Medicină Sportivă și Spitalul Fundeni din București, însă fără vreun rezultat clar.

 

Verdict final după câteva săptămâni
 

 

Bayko Barna se va reîntoarce în Capitală la finele lunii pentru a fi supus unor alte investigații medicale, amănunțite, ca să știe dacă va mai putea juca fotbal.

 

"Nicodată până acum nu am mai avut probleme cu inima. Sunt bine psihic. Încerc să gândesc pozitiv și nici nu vreau să iau în calcul varianta că va trebui să renunț la fotbal", a mai spus Barna, care a venit la Deva sub formă de împrumut, până la vară.

"Bajko Barna este atacantul de careu pe care eu mi l-am dorit pentru retur. Facem eforturi foarte mari pentru a-l avea cât mai repede în echipă"
Gheorghe Barbu, antrenor Mureșul Deva

Articol scris de Sami Tamaș
 

05 Mar. 2009, 18:46 Special
Pe aceeași temă