Dossey va fi comemorat la Bușteni

10 Dec. 2008, 11:40 Special
Dossey va fi comemorat la Bușteni

Venit în România prin intermediul lui Petre Gavrilă, fost selecționer al Ghanei și patronul Școlii de fotbal “Euro-Africa” Bușteni, Ibrahim Dossey va fi comemorat de către clubul unde devenise antrenor, chiar înainte de a fi implicat în nefericitul accident ce i-a curmat viața, după o grea suferință.

 

Ironia sorții face ca, miercuri la Bușteni să se joace meciul dintre Caraiamul și Progresul Aluniș, restanță din etapa a XVII-a a Ligii A Prahova. Va fi ultimul joc oficial din Prahova, în 2008, iar înainte acestuia se va ține un moment de reculegere în memoria lui Dossey.

 

“Poate că așa a vrut Dumnezeu, să nu se joace acest meci la timpul lui, pentru că nu l-am fi putut omagia pe terenul de joc, unde a fost viața lui. Vom evolua cu banderole negre, în memoria celui dispărut. Ibrahim îi cucerise pe toți copiii care fac fotbal la Bușteni. Era prietenul tuturor. Vom juca pentru el. Măcar atât să mai putem face”, a mai spus Petre Gavrila.

 

Cel care l-a adus pe ghanez în România dezvăluie că:

“ Dossey slăbise foarte mult. Cred că mai avea doar 30 de kilograme. Era doar piele și os.”

 

Și Asociația Județeană de Fotbal Prahova a transmis condoleanțe familiei jucătorului și ia în calcul decernarea unui premiu care să poarte numele celui decedat prematur.

 

Articol scris de Marian DIMA

10 Dec. 2008, 11:40 Special
Pe aceeași temă