Dossey a decedat după 3 luni de suferință

09 Dec. 2008, 11:09 Special
Dossey a decedat după 3 luni de suferință

Ionuț Dragomir, jucătorul echipei din liga a doua, Minerul Lupeni cel care a fost alături de jucătorul Ibrahim Dossey, a declarat că fostul său coleg de la Pandurii Tg Jiu a încetata din viață. „M-a sunat soția lui marți dimineața la ora 6 și mi-a spus că a murit. Sunt consternat. Nu mai am cuvinte. Probabil că dacă era mutata în alt spital mai avea șanse. Nu l-a ajutat cine trebuia să-l ajute, birocrația asta. Nevasta lui e distrusă. Am făcut toată campania aceea cu bani pentru el, dar am făcut-o degeaba”,a afirmat Dragomir.

Jucătorul echipei Minerul Lupeni, Ionuț Dragomir, declarase că în urma campaniei pe care a pornit-o pentru a-l ajuta pe fostul său coleg de la Pandurii Târgu Jiu, Ibrahim Dossey, s-au adunat peste 50 de mii de lei.
Ibrahim Dossey a fost grav rănit într-un accident petrecut la 13 septembrie, pe DN 1, în apropierea localității Breaza.

Acesta a intrat în comă după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral grav și o fractură craniană cu înfundare. În accident au mai fost rănite două persoane, o femeie în vârstă de 30 de ani și un copil de 9 ani, care nu au avut probleme grave.

Dossey, în vârstă de 36 de ani, a devenit jucător liber de contract în vară, când și-a încheiat întelegerea cu Pandurii Târgu Jiu, echipă la care a evoluat două sezoane.

 

articol scris de Loredana Juglea

09 Dec. 2008, 11:09 Special
Pe aceeași temă