„Doctorul” și cei patru jucători români de la FC Costuleni au rămas fără echipă

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 17 Nov. 2014, 17:51 Special

Retragerea surprinzătoare din campionatul Moldovei a echipei FC Costuleni a afectat patru români. Antrenorul Laurențiu Tudor, cunoscut și sub denumirea de „Doctorul”, cel care pregătea echipa din vară, și jucătorii Marius Tomozei, Ionuț Burnea, Alexandru Oprea și Viorel Dinu au devenit liberi de contract, dar au primit oferte de la alte echipe de prim eșalon din Moldova.

„S-a pus lacătul la club, dar noi nu știm motivul, conducerea nu ne-a explicat nimic. Este mare păcat. Noi, românii care eram la echipă, am primit deja câteva oferte tot de aici, din Moldova. Eu sper să fac cea mai bună alegere pentru mine” a spus Marius Tomozei (foto, alături de Oprea și Surdu), care în românia a evoluat printre altele pentru echipele FC Snagov, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița sau ASA Târgu Mureș.

Decizia de a retrage echipa din campionat a fost luată de noul președinte al formației din Ungheni, Andrei Grigor. Acesta a motivat decizia sa prin faptul că formația pregătită de Laurențiu Tudor nu mai avea șanse să își îndeplinească obiectivul: calificarea în cupele europene. Costuleni ocupa locul 8 în clasamentul primului eșalon din Moldova.

„Situația financiară a clubului nu era foarte bună. Fostul patron, d-l Chirunciuc, a băgat banii în campanie, este pe lista deputaților și nu are voie să ocupe o funcție publică. Pe noul patron nici nu l-am văzut la față, nu știu cine este” a explicat Laurențiu Tudor.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 17 Nov. 2014, 17:51 Special
Pe aceeași temă