CSMS continuă seria amicalelor în Republica Moldova

Marius ANGHEL 19 Aug. 2013, 12:30 Pregătiri, amicale
CSMS continuă seria amicalelor în Republica Moldova

Jucatorii lui Costel Enache vor sustine astazi, la Chisinau, de la ora 17.30, un meci amical cu FC Costuleni, o echipa din prima liga a Republicii Moldova

Aflata de o saptamana in cantonament la Chisinau, la baza sportiva a echipei Zimbru, divizionara secunda CSMS Iasi continua seria meciurilor amicale. Astazi, de la ora 17.30, elevii lui Costel Enache vor sustine un joc de pregatire cu FC Costuleni, o echipa din prima liga a campionatului Republicii Moldova, un nou prilej pentru tehnicianul iesean de a pune la punct noi relatii de joc, dar si pentru a creiona o formula optima de joc cu care sa atace viitorul sezon al ligii a doua.

Acesta este al treilea amical pe care CSMS il sustine in stagiul de peste Prut, primele doua teste soldandu-se cu tot atatea esecuri. In primul amical, iesenii au cedat cu 2-3 in fata echipei Volga Novgorod (goluri Badescu si Herghelegiu), iar in al doilea meci, CSMS a cedat cu 1-4 in fata Zimbrului Chisinau (gol Dobre).

De remarcat ca in ambele meciuri, iesenii au condus la pauza, dar au cedat in repriza a doua, dupa ce antrenorul Costel Enache a facut mai multe schimbari. In afara amicalului de azi cu FC Costuleni, iesenii vor mai sustine in Republica Moldova un singur meci, miercuri, 21 august, cu FC Tiraspol, pe terenul acestei formatii.

Antrenorul Costel Enache ii are la dispozitie in cantonament si pe Badic si Herghelegiu, doi dintre jucatorii care au depus recent memorii pentru a deveni liberi de contract. Acestia nu au semnat inca prelungirea contractelor, dar au dat semne ca sunt dispusi la negocieri, fapt ce i-a determinat pe oficialii din Copou sa-i accepte in lotul pentru Chisinau. Nu la fel de deschis la discutii a fost si Adrian Avramia. Internationalul de tineret a refuzat categoric orice discutie privitoare la semnarea unui nou acord cu clubul si a fost lasat acasa de antrenorul Enache. In Moldova nu a facut deplasarea nici portarul Serghei Lepmets, acesta avand sanse minime sa continue in Copou.

Sursa: Bună ziua Iași

Marius ANGHEL 19 Aug. 2013, 12:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă