Doar 23 de echipe s-au înscris în Liga a II-a până pe 16 iulie

Marius ANGHEL 17 Jul. 2014, 17:45 Special
Doar 23 de echipe s-au înscris în Liga a II-a** până pe 16 iulie

Oficialii federali intenționează să adapteze sistemul competițional în funcție de numărul de echipe ce se vor alinia la startul noului sezon al Ligii a II-a. CEx al FRF a aprobat două serii de 14, însă până pe data de 16 iulie au depus cereri de înscriere 23 de echipe.

Minerul Motru este singura echipă din seria a II-a a Ligii a II-a, care a transmis oficial că se va înscrie în Liga a III-a. În schimb, FC Bihor și Gloria Bistrița se pare că au găsit resursele financiare necesare pentru a evolua, în noul sezon, la nivelul eșalonului secund.

Potrivit spuselor reprezentantului cluburilor din Liga a II-a, în CEx, Auraș Brașoveanu, până pe data de 16 iulie s-au înscris 23 de echipe. „FC Bihor a revenit asupra deciziei, se va înscrie. De asemenea, și Gloria Bistrița. Singura echipă care a transmis că se va înscrie în Liga a III-a este Minerul Motru, care avea drept de participare în Liga a II-a. Până ieri (nr. red. – miercuri) erau 23 de echipe înscrise. Mai sunt câteva zile, ultimul termen de înscriere fiind 20 iulie. Pe 21 vom trage linie și vom vedea. În situația în care nu se strâng echipe, este posibil ca sistemul competițional să fie modificat”, a declarat Auraș Brașoveanu, președinte al LPF2, pentru Gazeta nouă.

Startul noului sezon al Ligii a II-a se va da pe 30 august.

Marius ANGHEL 17 Jul. 2014, 17:45 Special
Pe aceeași temă