Cluburile de Liga a II-a se întâlnesc cu noul președinte al FRF

Mihai Andries 08 Mar. 2014, 10:03 Special
Cluburile de Liga a II-a** se întâlnesc cu noul președinte al FRF

În urma discuțiilor purtate în ședința Comitetului Executiv din 6 martie, primul la care a participat și Răzvan Burleanu, în noua sa calitate de președinte al FRF, s-a ajuns printre altele la un acord privind o întâlnire formală a acestuia cu oficialii cluburilor de Liga a II-a. Scopul acestei întruniri, propusă de Aurșa Brașoveanu, unul dintre reprezentanții cluburilor din eșalonul secund în Comitetul Executiv, va fi dezbaterea problemelor legate de această competiție, care are loc sub egida FRF.

Locația stabilită pentru această adunare este Mogoșoaia, acolo unde oficialii de cluburi sunt invitați pe 18 martie, de la ora 17. A doua zi, pe 19, de la ora 10, în aceeași locație va avea loc adunarea propriu-zisă, în urma căreia se speră să se lămurească mai multe probleme legate de viitorul eșalonului secund.

În acest sens, Auraș Brașoveanu a declarat pentru Liga2.ro: „Îi rog insistent pe colegii mei de la cluburile din Liga a II-a să facă un efort și să se prezinte la această întrunire cu noul șef al forului federal. Îi aștept să vină să discutăm cu domnul Burleanu despre problemele pe care le au în acest moment și să vină și cu propuneri pentru viitorul acestei competiții.”

Vă reamintim că nemulțumirile actualului sistem competițional, cu play-off și play-out, au dus la luarea în calcul a renunțării la el la finalul acestui sezon. Așa că acest subiect va fi unul dintre cele care în mod sigur se va afla pe ordinea de zi a acestui adunări formale.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 08 Mar. 2014, 10:03 Special
Pe aceeași temă