Cinci fotbaliști arădeni au intrat în Cartea recordurilor

28 Jul. 2009, 20:58 Special
Cinci fotbaliști arădeni** au intrat în Cartea recordurilor

Andrei Dagău, Toma Bodri, Luca Bodri, Raul Petcuț și Răzvan Monac se pot mândri cu o performanță excepțională.
 

 

Grupa de copii născuți în 2000 de la CS Atletico au reușit să se impună fără probleme în Ungaria, la Kaposvár, la competiția Youth Football Festival. Fotbaliștii arădeni au câștigat competiția la care au participat 22 de echipe din 9 țări. Rezultatele din grupe au fost următoarele: 0-2 cu TJ Semanin (Cehia), 8-2 cu JFC Dodele (Letonia), 6-1 cu Sokoljata Munkachevo (Ucraina), 15-1 cu Rakoczi OLUE 2 (Ungaria) și 4-0 cu Del Balaton (Ungaria). În optimi s-a impus cu 3-1 în fața SK Liepajas Metalurgs (Letonia), în sferturi a câștigat cu 4-0 partida cu Kosice (Croația) iar în semifinală a administrat un sec 4-0 cehilor de la Semanin. Finala a fost una pe muchie de cuțit, însă în cele din urmă CS Atletico s-a impus cu 2-1 în fața nemților de la Goldstein.
 

 

Lotul echipei a fost compus din: Andrei Dagău, Alex Cioban, Daniel Pampa, Sergiu Mag, Luca Bodri, Toma Bodri, Alex Bodri, Răzvan Monac, Raul Petcuț, Valeriu Ilisie, Dominic Șiman, Denis Mutică, Darren Toth și Raul Lile.
 

 

Altfel, în perioada turneului a avut loc o tentativă de doborâre a recordului mondial de menținere în grup a mingii în aer „Most People keep the football in the air – Juggling togheter”, tentativă încheiată cu succes. Noul record este de 792 de persoane (cel vechi fiind cu puțin peste 600 de persoane). Astfel în Cartea Recordurilor Guinness se vor scrie numele fotbaliștilor arădeni Andrei Dagău, Toma Bodri, Luca Bodri, Raul Petcuț și Răzvan Monac.
 

 

Articol scris de Daniel Berar

 

28 Jul. 2009, 20:58 Special
Pe aceeași temă