Burleanu: „AJF Mureș poate reprezenta un model pentru foarte multe Asociații Județene de Fotbal”

Marius ANGHEL 17 Jun. 2014, 17:43 Special

Aflat la Târgu-Mureș cu prilejul disputării partidei dintre City’us Târgu-Mureș și Spicom Sfântu Gheorghe, în care mureșenii și-au adjudecat trofeul Cupei României la futsal, ediția 2013/2014, în urma victoriei obținute cu 6-4, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a vizitat astăzi și sediul AJF Mureș. Conducătorul Federației a fost încântat de cele văzute, cât și de activitatea sportivă ce se desfășoară în județul Mureș.

„Sunt impresionat pe de o parte de mediul în care fotbalul mureșean își desfășoară activitatea, ceea ce confirmă și numărul foarte înalt de echipe care se regăsesc în competiția din județul Mureș, care probabil prin lipsa unei conduceri, așa cum am văzut-o pe cea actuală, reprezentată de domnul Mircea Bucur, dar și de toți ceilalți pe care i-am cunoscut astăzi aici, nu ar fi fost posibil, ceea ce înseamnă că fotbalul mureșean are cadrul corect, și în același timp optim de dezvoltare competițională. Toate acestea sunt elemente ce fac ca fotbalul mureșean să aibă posibilitatea, să de-a pe mai departe jucători buni, arbitrii, dar și echipe în eșaloanele superioare. Ca și concluzie, sunt foarte încântat de ceea ce am găsit și cred că în momentul de față județul Mureș, și implicit Asociația Județeană de Fotbal Mureș, poate reprezenta un model pentru foarte multe Asociații Județene de Fotbal, inclusiv prin prisma relației pe care o au cu autoritățile locale”, a afirmat Răzvan Burleanu, pentru Sportul Mureșean.

„Semne de încredere pentru viitorul futsalului românesc”

„Am văzut o finală a Cupei României care s-a ridicat la un nivel foarte înalt. Ambele echipe și-au dorit victoria, dar în final a câștigat cea mai bună echipă. În același timp sunt foarte încântat, deoarece am văzut din ce în ce tot mai mulți tineri jucători la jocul de fotbal în sală, ceea ce ne oferă semne de încredere că și la echipa națională vom putea să continuăm la cel puțin același nivel la care a fost echipa națională de futsal până acum”, a mai spus președintele FRF.

Articol și foto de Sorin CRĂ‚CIUN

Marius ANGHEL 17 Jun. 2014, 17:43 Special
Pe aceeași temă