Bucur la mănăstire!

16 Aug. 2009, 18:32 Special

 

Vineri seara la Mănăstirea Ciolanu printre cei care au fost prezenți la slujba oficiată cu prilejul Sfintei Maria s-a regăsit și finanțatorul Glorie Buzău, Costel Bucur. Acesta a venit împreună cu soția sa și câțiva prieteni.

 

Mare credincios, omul de afaceri bucureștean a ținut în mod expres să ajungă în lăcașul sfânt sus amintit. Motivul? Pe lângă faptul că mai fusese la aceasta Mănăstire, rămănând impresionat de ce văzuse acolo și s-a simțit bine, Bucur a vrut să vadă porțile pe care tocmai le-a donat.

 

Acestea au fost realizate de un preot din Maramureș care a avut nevoie de câteva luni bune pentru a le finaliza.Pentru munca sa omul a fost răsplătit de Costel Bucur cu aproximativ 14000 de euro. Oamenii care veneau la slujbă se opreau și admirau lucrarea respectivă fără să știe însă că cel care a făcut această donație se închină alături de ei.

 

La slujbă unul dintre călugări a menționat că noile porți au fost cumpărate de un om cu suflet care nu a vrut să i se spună numele, dar că se află în mănăstire.

 

Înainte de a pleca, Bucur a băgat din nou mâna în buzunar de unde a scos o sumă consistentă pe care a donat-o pentru Mănăstirea de la Lepsa (Vrancea).


,,Prima dată când am venit aici am văzut că erau niște porți vechi și am zis că această Mănăstire trebuie să aibă unele frumoase. M-am interesat unde se pot face și după am aflat de acel meșter din Maramureș. Am dat comandă și iată că au fost puse, iar lumea se bucură. Eu sunt un om credincios și ori de câte ori pot să ajut cu ceva o fac din tot sufletul. Numai cu ajutorul lui Dumnezeu poți realiza ceva în viață.”, a declarat Costel Bucur.

 

 

Articol scris de Adi Soare
 

16 Aug. 2009, 18:32 Special
Pe aceeași temă