Arieșul II a umilit echipa similară a Univesității

23 Jun. 2009, 16:08 Special
Arieșul II** a umilit echipa similară a Univesității

Arieșul II Turda s-a calificat în faza următoare a Cupei României, după ce a câștigat finala județeană cu Universitatea II Cluj, scor 5-1, în meciul disputat luni după-amiaza, pe terenul CUG.

Turdenii au dominat partida încă de la început, Mariș (minutul 3) deschizând scorul printr-un șut din afara careului. Minutul 27 al primei reprize a adus o nouă fază de gol pentru echipa oaspete: același Mariș a scăpat singur cu portarul, dar nu a reușit să îl învingă din 10 metri. În minutul 37, Sanda a ratat cu capul din 5 metri și scorul a rămas același. Mariș a pătruns pe dreapta și și a centrat excelent în careu pentru Onacă, care a îndeplinit o simplă formalitate: 0-2.

 

După pauză a urmat un golap de sănătate pentru oaspeți, care au mai punctat de trei ori, prin Mariș (62), Iancu (70) și Șomfălean (74). Singurul gol al clujenilor a fost semnat de Morar (70), care a înscris din penalty.

 

La meci au asistat câteva zeci de suporteri ai Universității, care în prima repriză și-au încurajat favoriții, aruncând role de hârtie și aprinzând o torță, dar după pauză au luat în râs evoluția lor penibilă. Ei au afișat un banner pe care scria «Totul pentru "U"»
 

www.clujeanul.ro

23 Jun. 2009, 16:08 Special
Pe aceeași temă