Apare un nou club de fotbal în București! Va juca pe Arena Națională

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Dec. 2016, 14:15 Actualizat: 09 Dec. 2016, 14:16 Special
Apare un nou club de fotbal în București!  Va juca pe Arena Națională

Alin Petrache, președintele celor de la CSM București, anunță înființarea unui nou club de fotbal în București. Echipa va purta același nume cu cel al echipei de handbal și își va disputa meciurile pe Arena Națională.

„Eu am cerut dublarea bugetului, care anul acesta a fost de 10 milioane de euro. Avem un primar și un Consiliu Local care înțeleg foarte bine importanța sportului și nu cred că vor fi probleme. În plus sunt aproape să semnăm niște contracte de sponsorizare avantajoase cu parteneri privați”, a declarat Alin Petrache pentru Adevărul.

Potrivit celor de la Adevărul, noul club de fotbal ar urma să integreze grupele de juniori de la Rapid și Sportul Studențesc.

„E curios faptul cum de CSM vrea să își facă secție de fotbal și să închirieze Arena Națională în contextul în care cei mai mulți bani se duc pe închirierea sălilor pentru handbal și volei. CSM București nu are nici măcar o sală proprie. Sunt slabe șanse de a se concretiza proiectul”, a declarat pentru ProSport un personaj important din sportul românesc.

Gabriela Firea, primarul general al capitalei, anunța în urmă cu aproximativ o săptămână înființarea a cinci noi secții sportive ale clubului CSM București. La acea dată, Firea a menționat doar secțiile de canotaj și kaiac-canoe.

Proiectul a cărui investiție se ridică la 20 de milioane de euro se află pe masa consilierilor Primăriei Capitale pentru a fi discutat și eventual aprobat.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Dec. 2016, 14:15 Actualizat: 09 Dec. 2016, 14:16 Special
Pe aceeași temă