Alege cel mai bun portar al turului din Liga a 2-a!

Mihai Andries 13 Jan. 2012, 04:13 Anchete
Alege cel mai bun** portar al turului din Liga a 2-a!

Liga2.ro revine cu seria de anchete prin care vom alcătui echipa turului de campionat. De azi vom alege din nou câte un jucător pentru fiecare post, iar împreună vom face echipa ideală a turului. Noi venim cu nominalizările, iar voi cu voturile. Spuneți-vă părerile la rubrica comentarii și votați la rubrica sondaj de pe prima pagină. La finalul votului, Liga2.ro va prezenta și alegerea noastră pentru postul în cauză

Mirel Bolboașă (Viitorul Constanța) – aruncat ca o măsea stricată de cei de la FC Argeș, Bolboașă a primit doar 2 goluri în cele 9 meciuri în care a fost titular, păstrând poarta intactă în șapte din ele!

Vlad Gordin (Săgeata) – la 23 de ani, după ce a stat destul în umbra lui Florin Olteanu, bucureșteanul a prins postul de titular și l-a scos pe experimentatul coleg. Gordin a fructificat și șansa oferită de eliminarea lui Olteanu din meciul cu Snagovul, revenind între buturi după o absență de doar 42 de minute.

Cristian Stoicescu (Delta) – nou-venit la gruparea tulceană, buzoianul a făcut destule meciuri bune blocându-l pe Olteanu pe banca de rezerve. Stoicescu a avut o singură sincopă, în ultima etapă, când Snagovul i-a dat patru goluri, adică aproape jumătate din cât încasase în restul de 14 meciuri ale turului

David Stamatin (FCM Bacău) – chiar dacă a primit 16 goluri, tânărul goalkeeper al băcăuanilor a lăsat o impresie frumoasă în turul campionatului, în condițiile în care nu trebuie să uităm că Bacăul a avut a patra defensivă din serie!

Vasile Curileac (Botoșani) – ultima alegere pentru seria I a fost destul de grea, însă propunerea lui Curileac a părut cea mai bună variantă. Sosirea lui la Botoșani a adus un plus de siguranță după ce Rohețki în special, dar și Prisacă au dat dureri de cap băncii tehnice prin prestațiile lor.

Sergei Lepmets (FC Timișoara) – plecările lui Pantilimon și Taborda păreau că vor lăsa un gol mare în poarta timișoreană, dar estonianul a profitat din plin de șansa ivită și a fost titular incontestabil făcându-l pe Kirev să regrete că a venit la Timișoara

Dorian Perianu (Chindia) – experimentatul portar al Chindiei a fost unul dintre cei mai buni portari ai turului, primind doar 11 goluri. Trebuie spus că târgoviștenii au avut a treia apărare din serie și a patra din toată Liga a II-a!

Adrian Pascal (Unirea Alba Iulia) – tur de vis pentru portarul Unirii (foto), care este principalul favorit la postul de portarul turului din punctul nostru de vedere. Nu a fost integralist din cauza unui henț comis în minutul 87 al meciului cu CSM Rm. Vâlcea, după o eroare a lui Sg. Costea, dar și-a ispășit suspendarea în Cupă.

Andrei Marinescu (Alro) – ex-rapidistul a prins patru meciuri consecutive fără gol primit, înainte de a se accidenta pe final de tur, când i-a cedat locul lui Mecea. Până atunci, Marinescu mai reușise la începutul lui septembrie o serie de 3 meciuri consecutive fără gol primit, astfel că portarul slătinenilor a închis poarta în peste jumătate din partidele jucate

Mihai Ștețca (Gaz Metan Severin) – integralist la primul sezon sub culorile găzarilor, Ștețca și-a adus aportul la startul bun al echipei având cinci meciuri consecutive fără gol primit în campionat!

Mihai Andries 13 Jan. 2012, 04:13 Anchete
Pe aceeași temă