A „desființat” două echipe!

23 Jan. 2009, 14:49 Special
A „desființat

Coman a sosit la Știința Bacău de la defuncta Forex Brașov și acum a rămas din nou fără echipă. Fostul atacant al Științei s-a săturat de România și pleacă în Antalya să dea probe pentru o echipă din Rusia.
După zicala "tot pățitu-i priceput", jucătorul de 27 de ani ne-a mărturisit că se aștepta de ceva timp ca Știința să se desființeze.

 

"Când am văzut că încep să nu ne mai plătească am și zis: să vezi că dispare și echipa asta. Din păcate chiar așa s-a întâmplat și e păcat. Mai aveam de luat ceva bani de la ei, și nu numai eu sunt în această situație, ci toți jucătorii. Dar asta este, mergem înainte", a declarat Ion Coman.

 

Atacantul a mai spus că s-a simțit excelent la ambele echipe care nu mai există, mai ales la Știința, chiar dacă a fost ținta glumelor coechipierilor săi la aflarea veștii desființării.

 

"Peste tot m-am simțit excelent, am avut parte de colegi super, dar n-avem ce face. Vă dați seama că nici mie nu-mi pică bine să plec de la o echipă care s-a desființat și să ajung la alta care nu rezistă decât 6 luni. Chiar râdea Sorin Trofin de mine că sunt piază rea și să am grijă pe la ce echipă mai ajung", ne-a mai declarat Coman.

 

Chiar dacă este dorit în această iarnă de FCM Bacău, fostul fotbalist al Științei preferă să meargă la probe pentru o echipă de liga a doua din Rusia. "În februarie o să merg în Antalya la probe și sper să reușesc să-mi găsesc echipă. Dacă nu, o să mă întorc și, probabil, o să vin la FCM", a încheiat Ion Coman.

 

 

Articol scris de Adi ENĂ‚ȘOAIE

23 Jan. 2009, 14:49 Special
Pe aceeași temă