Adio, Romprim! Datoriile au pus lacăt pe clubul bucureștean

12 Sep. 2011, 15:24 București
Adio, Romprim!** Datoriile au pus lacăt pe clubul bucureștean

Îngropat în datorii, patronul FC Romprim București a luat astăzi hotărârea să pună lacătul pe clubul din capitală. Mihai Florescu, boss-ul formației care evolua în Liga a IV-a și-a chemat în această dimineață jucătorii pentru a le înmâna toate actele și a-i anunța că au devenit liberi de contract.

Rămași acum practic pe drumuri, jucătorii echipei Romprim caută cu disperare o nouă echipă. „Astăzi am fost chemat să-mi recuperez actele depuse la club. Regret că din cauza lipsei banilor, FC Romprim a fost nevoită să se retragă, dar era din ce în ce mai greu, clubul nu mai avea nicio posibilitate să ne pregătească”, ne-a povestit jucătorul clubului bucureștean, Robert Beteringhe (foto, în roșu).

Beteringhe are 23 de ani, este atacant și speră ca golurile marcate în ultima perioadă să-l ajute să-și găsească o nouă echipă cât de curând. „Am dat șase goluri în ultimele patru meciuri ale sezonului trecut. Mai am 3 „assisturi” și două penalty-uri scoase. Îmi doresc enorm să continuu să joc fotbal și sper ca acest ghinion să nu mă lase pe bară un an de zile. Să vedem ce se mai poate face…”, a încheiat atacantul.

Foto: bitnews.ro

12 Sep. 2011, 15:24 București
Pe aceeași temă