72 pentru un vis! Azi are loc primul trial pentru noua echipă a Craiovei!

Mihai Andries 17 Apr. 2013, 10:45 Special
72 pentru un vis!** Azi are loc primul trial pentru noua echipă a Craiovei!

Universitatea Craiova caută prin Bănie și prin împrejurimi fotbaliștii cu care să-și încropească un lot de Liga a II-a. Echipele din ligile a IV-a și a V-a din Dolj își pun la dispoziție jucătorii pentru reconstrucția Științei.

Cei mai mulți vin de la echipa Consiliului Județean Dolj, formație aflată în lupta pentru evitarea retrogradării în Liga a IV-a. Nu mai puțin de 72 de fotbaliști, majoritatea sub 24 de ani, și-au anunțat prezența azi, la ora 17:00, pe stadionul „Depou”, la primul din cele cinci trialuri programate de AJF Dolj. Îi vor observa foști jucători și antrenori ai Universității precum Marian Bondrea, Petre Petculescu, Dorel Toma, Florin Șoavă, Mugurel Gușatu, Marian Calafeteanu, Gigi Ciurea și Victor Naicu. Unul dintre inițiatorii proiectului, Aurel Țicleanu, va lipsi după ce a „dezertat” la Corona Brașov, iar responsabil a rămas președintele AJF Dolj, Silviu Bogdan.

„Avem jucători talentați în județ”

„Noi sperăm ca Universitatea Craiova să aibă ce să aleagă din aceste trialuri, fiindcă mai sunt jucători talentați în județ”, a declarat Silviu Bogdan. „Ne-am bucura să găsim jucători capabili să facă față la Universitatea. Îi căutăm din pasiune, nu ne-a cerut nimeni asta. Doljul mai are încă potențial fotbalistic”, spune și Marian Bondrea, șeful scouterilor prezenți astăzi la „Depou”. Cei 72 de jucători sunt rugați să-și aducă echipament de antrenament, respectiv ghete, apărători, jambieri, șort și tricou, urmând ca organizatorii să le distribuie maiouri de recunoaștere. Chiar dacă nu au fost trecuți pe lista inițială, mai mulți suporteri ai Științei doresc să participe la trial și vor veni azi să-și încerce șansa unică de a juca la echipa favorită.

 

Articol de Cosmin STAICU
Foto de Florin CEAUȘU

 

Mihai Andries 17 Apr. 2013, 10:45 Special
Pe aceeași temă