Zotincă a demisionat de la Voința Sibiu: „Consider că nu sunt condiții propice promovării”

20 Aug. 2012, 14:46 Seria 2
Zotincă a demisionat de la Voința Sibiu:**

Tehnicianul Dorin Zotincă și-a înaintat demisia, luni dimineață, aceasta fiindu-i aprobată de către conducerea clubului CSU Voința. În aceste condiții, antrenamentele vor fi conduse de către Viorel Jurcă, antrenorul echipei a doua a clubului de pe „Municipal”, care activează în Liga a IV-a.

„Dorin Zotincă și-a înaintat demisia în această dimineață. I-am acceptat dorința de a părăsi echipa. Ne-am despărțit de comun acord. Antrenamentele vor fi conduse de către Viorel Jurcă, până în momentul în care vom găsi un alt tehnician care să prea conducerea tehnică a echipei”, a declarat Ioan Hămbășan, președintele clubului CSU Voința.

„Atât timp cât nu mi se asigură stabilitate și condiții pentru a face performanță, nu pot să mai rămân la acest club. Eu am venit să reconstruiesc din temelii echipa, nu am preluat o echipă gata făcută. Este greu așa, peste noapte, să faci o echipă de la zero și să te bați din primul an la promovare, fără a avea minimum de condiții. Consider că nu sunt condiții propice promovării, de aceea am ales să demisonez”, a spus, la rândul său, tehnicianul Dorin Zotincă.

Au pierdut amicalul cu FC Hunedoara

În altă ordine de idei, echipa sibiană a fost învinsă, sâmbătă, pe Stadionul „Municipal”, cu 1-0, de FC Hunedoara, într-un nou meci de verificare. Unicul gol al întâlnirii a fost reușit de Făgărășan, în minutul 75, din penalti, în urma unui henț în careu făcut de Papa.

Antrenorul Dorin Zotincă a aliniat următoarea formulă de echipă: Zăvoi – Cruceru, Panait, M. Armenean, Popa – Rebenciuc, Beza, Tătar – Petrescu, Mândrușcă, C. Lungu. Au mai intrat portarii Dani Vlad și Piko, precum și jucătorii de câmp Burlacu, Papa, Issa, Medeșan, Popovici, Heil, Neguț și R. Neagu.

CSU Voința va mai susține, în această săptămână, alte două meciuri de verificare, ambele cu Unirea Alba Iulia.

Articol scris de Dragoș Popescu

20 Aug. 2012, 14:46 Seria 2
Pe aceeași temă