Zi decisivă pentru FC Maramureș! FRF decide dacă-i exclude sau nu pe băimăreni

Marius ANGHEL 05 Jun. 2013, 15:25 Seria 2
Zi decisivă pentru FC Maramureș!** FRF decide dacă-i exclude sau nu pe băimăreni

Zi decisiva pentru desfășurarea ediției viitoare a Ligii a II-a. Comisia de Disciplina din cadrul FRF trebuie să se ponunțe azi cu privire la excluderea clubului FC Maramures Universitar Baia Mare pentru neîndeplinirea unei condiții obligatorii de participare în competiție, respectiv neparticiparea încă din retur cu numărul de echipe stabilit de ROAF. Sancțiunea pentru nerespectarea unei condiții obligatorii de participare în competitie este excluderea.

Este interesant de văzut dacă organismele FRF vor respecta litera regulamentului ca în cazul primelor divizionare, Rapid, U Cluj sau CS Turnu Severin sau vor dribla prevederile regulamentare în cazul FC Maramureș Universitar Baia Mare.

Miza este foarte mare întrucât, în cazul în care FC Maramures Universitar Baia Mare nu va fi exlusă conform regulamentului, la anul toate competitoarele vor eluda condițiile obligatorii de participare în competitie, având în vedere că participarea în competiție cu numărul de echipe de juniori stabilit de ROAF costă un club de Liga a II-a între 300.000 și 500.000 de lei anual.

Marius ANGHEL 05 Jun. 2013, 15:25 Seria 2
Pe aceeași temă