Wallace s-a operat cu succes: „După șase luni voi reveni în meciurile oficiale”

Marius ANGHEL 14 May. 2014, 19:00 Seria 2
Wallace s-a operat cu succes:**

Fotbalist de bază în angrenajul grupării FC Olt Slatina, fundașul central Wallace da Silva a fost supus intervenției chirurgicale de ligamente. Jucătorul de origine braziliană spune că operația a fost reușită.

Fundașul central de 24 de ani al celor de la FC Olt Slatina, Wallace da Silva, a fost supus, săptămâna trecută, unei intervenții chirurgicale destul de complicate, în urma accidentării din meciul retur cu CSU Craiova.

Fotbalistul de origine braziliană s-a operat la București și spune că se simte bine. „Operația a fost destul de complicată, a durat câteva ore, mi s-a făcut transplant de ligamente, m-am operat și de menisc, dar totul a decurs foarte bine. Am început deja recuperarea, pentru început fac anumite exerciții, mai simt foarte bine. Recuperarea cred că o voi face la București, pentru că periodic trebuie să merg la control”, a declarat fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Wallace da Silva.

„Dacă totul decurge bine, după șase luni revin în meciurile oficiale”

Sub contract cu divizionara secundă slătineană, până în vara anului viitor, fotbalistul brazilian va reveni pe teren undeva la începutul lunii octombrie. În actualul sezon, Wallace da Silva a evoluat titular în multe dintre meciurile stagiunii de primăvară.

„Cu siguranță voi pierde pregătirea verii, însă dacă totul va decurge bine, după șase luni voi reveni în meciurile oficiale. Îmi doresc foarte mult să joc, sper ca totul să fie bine”, a mai spus Wallace da Silva.

Înainte de a semna cu FC Olt Slatina, fundașul central Wallace da Silva a evoluat pentru Rapid București, echipă alături de care a bifat minute în primul eșalon fotbalistic.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 14 May. 2014, 19:00 Seria 2
Pe aceeași temă