Viitorul star al naționalei! „Noi suntem cuminți și n-avem fițe”

09 Sep. 2011, 12:52 Seria 2
Viitorul star al naționalei!**

Nicolae Stanciu ar putea fi viitorul star al naționalei. Puștiul anunță atuurile generației sale: „Noi suntem cuminți și n-avem fițe”. Stanciu, mijlocașul de 18 ani din Alba Iulia, e pregătit de Victor Pițurcă să devină noul lider al României. El spune că a scăpat de emoții și promite că generația sa îi va reobișnui pe suporteri cu turneele finale.

Pițurcă a dat semne că va schimba radical echipa națională în preliminariile viitoare. A chemat o serie de puști înaintea amicalului cu San Marino, pentru a-i familiariza cu atmosfera din lot. Printre ei, Nicușor Stanciu, jucătorul văzut de mulți drept viitorul lider al naționalei. A fost vârful generației Under 19 și a debutat cu gol și la tineret, deși are doar 18 ani.

„Am avut emoții mari, dar sunt obișnuit să joc cu adversari mai mari. Tot timpul am fost cu doi-trei ani mai mic decât adversarii”, a mărturisit puștiul, care nu se aștepta să fie chemat la naționala mare.

„Când domnul Pițurcă m-a chemat la lot, nu mi-a venit să cred. M-au impresionat jucătorii de la naționala mare pentru felul în care s-au comportat cu noi”, a spus Stanciu, convins fiind că viitorul sună mai bine și că în loc de scandaluri vom avea rezultate la națională.

„Se poate forma o națională puternică într-un an-doi. Sper ca domnul Pițurcă să cheme câțiva jucători de la tineret în preliminariile viitoare. Putem merge la Mondiale. E un grup bun la tineret. Nu mai sunt fițe și sunt mulți jucători de valoare. România are viitor”, ne asigură noul jucător al lui FC Vaslui.

Se poate forma o națională puternică într-un an-doi, cu care putem merge la Mondiale. E un grup bun la tineret. Nu mai există fițe și sunt jucători de valoare. România are viitor
Nicolae Stanciu, mijlocaș România tineret

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

09 Sep. 2011, 12:52 Seria 2
Pe aceeași temă