Viitoarea echipă „textilistă”, în jurul lui Kovacevic

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 May. 2013, 14:13 Actualizat: 02 May. 2013, 14:14 Seria 2
Viitoarea echipă „textilistă”,  în jurul lui Kovacevic

Adrian Marțian pare tot mai hotărât să păstreze foarte puțini fotbaliști din actualul lot și pentru la anul. Cap de listă ar fi Nenad Kovacevic, valorosul fotbalist al celor de Steaua Roșie și Lens. În cele patru partide în care a evoluat pentru UTA, mijlocașul de 32 de ani a demonstrat că are valoare și caracter, însă rămâne de văzut dacă sârbul va accepta noile condiții salariale pentru un contract pe termen mai lung.

Într-adevăr, chiar și la înfrângerile de la Drăgășani și CSM Râmnicu Vâlcea, Kovacevic a fost utistul care a sărit în evidență pe „dreptunghiul verde”. Mai mult, din informațiile noastre, experimentatul fotbalist a avut o discuție mai aprinsă cu compatriotul său Zoran Supic (cu o prestație foarte slabă) în pauza partidei din Zăvoi. „Nu știu exact ce au vorbit, fiindcă nu înțeleg limba lor. Da, Nenad nici măcar nu trebuie să vorbească prea mult  în vestiar. Prin atitudinea lui, Kovacevic a vorbit de fiecare dată pe teren. E responsabil și ar vrea să facă tot timpul mai mult. Dar, toate astea fac parte din caracterul său format la cluburile importante pe unde a evoluat. Lucrurile astea vin de la sine în cazul său”, a precizat antrenorul „textiliștilor”.

Dacă la un moment dat Laso era privit ca o „piesă” indispensabilă pentru „Bătrâna Doamnă” și în campionatele ce urmează, se pare că Nenad Kovacevic i-a luat acum fața argentinianului. Acesta este tot mai criticat de Adrian Marțian, care ar dori o implicare mai multă din partea celui mai bun marcator utist în acest sezon.

Laso – out cu FC Argeș, Voiculeț revine în lot pentru meciul cu fosta sa echipă

Până la urmă, UTA va avea două absențe importante din primul „unsprezece” la confruntarea din această seară cu FC Argeș. Maximiliano Laso nu și-a revenit după accidentarea suferită la mușchii inghinali la confruntarea de la Râmnicu Vâlcea și va luat loc în tribună astăzi. Alături de el, îi vom regăsi pe Silvășan (accidentat și el), Gligor (suspendat) și Lazea (exclus pe motive tehnico-tactice).

În schimb, după o absență două luni, mai precis de la partida cu ACS Poli, Adrian Falub poate conta din nou pe Adrian Voiculeț. Atacantul a prins lotul de 18 împotriva fostei sale echipe, însă e greu de crezut că va evolua având în vedere nivelul fizic la care se află. Sosit oricum cu restanțe din acest punct de vedere, fostul golgheter al UTA-ei a fost nevoit să mai stea pe margine săptămâni importante datorită unei accidentări la gamba piciorului stâng.

Disputa dintre UTA și FC Argeș începe în această seară, la ora 20, pe arena „Francisc Neuman” din Arad. Tichetele de intrare la meci se pot procura de la casa de bilete deschisă deja pe platoul din fața stadionului.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 May. 2013, 14:13 Actualizat: 02 May. 2013, 14:14 Seria 2
Pe aceeași temă