VIDEO | Autocarul echipei FCM Baia Mare, implicat într-un accident la întoarcerea de la Mediaș

Marius ANGHEL 22 May. 2016, 23:56 Seria 2

Autocarul echipei FCM Baia Mare a fost implicat, duminică, în jurul orei 17:45, într-un accident rutier pe DN1C, în localitatea Coplean, după ce a izbit în lateral o autoutilitară, anunță site-ul Dejeanul.ro. În autocar se aflau jucătorii echipei băimărene din Liga 2 care mergeau spre casă după meciul pe care l-au avut duminică, de la ora 11:30, la Mediaș, cu Gaz Metan.

După primele investigații, șoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 38 de ani din Caseiu, se afla oprit cu avariile pe partea stângă a șoselei. Acesta s-a pus în mișcare și a trecut pe partea dreaptă a carosabilului, după care a intenționat să pătrundă din nou pe partea stângă pentru a urca pe un podeț de acces într-o curte. Șoferul dubei nu s-a asigurat și nu i-a acordat prioritate autocarului cu fotbaliștii echipei FCM Baia Mare, care venea dinspre Dej.

În urma coliziunii dintre cele două vehicule, șoferul dubei a rămas încarcerat. Celălalte două persoane care îl insoteau n-au avut nevoie de îngrijiri. La fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță și o autospecială de descarcerare a pompierilor.

În autocar se aflau 30 de persoane, dar niciuna dintre ele nu a pățit nimic. Echipa FCM Baia Mare se întorcea acasă după meciul pe care l-au disputat de dimineață la Mediaș, cu Gaz Metan, pe care l-au pierdut cu 1-0.

Articol scris de Andrei PAL (Mediafax)
Foto și video: Dejeanul.ro

Marius ANGHEL 22 May. 2016, 23:56 Seria 2
Pe aceeași temă