Victorie dedicată lui Artimon

22 Aug. 2009, 15:34 Seria 2
Victorie dedicată lui Artimon

CSM Rm. Vâlcea a zdrobit cu 6-1(3-0) pe nou-promovata Fortuna Covaci, în primul meci oficial al alb-albaștrilor din acest sezon. Pentru olteni au punctat Goge(24), Boroiban (31), Roman (44, 74), R.Dobre(47, 49), golul de onoare al timișorenilor fiind reușit de Steop(75).

 

Galeria vâlceană a scandat îndelung numele antrenorului Artimon, tehnician care a părăsit echipa cu doar două zile înainte de meci, având disensiuni cu conducerea clubului în privința modalității de plată a contractului său. „Vom încerca să-l convingem pe Alin să revină la echipă” a spus îniantea partidei Florin Verigeanu, directorul-general al CSM-ului.

 

La finele meciului, jucătorii vâlceni au dedicat succesul lui Alin Artimon. „Toți jucătorii îi dedicăm victoria domnului Artimon. Dacă s-ar putea, am dori ca mâine să-l găsim îm vestiarul nostru. Cred că va veni miercuri la meciul nostru de la timișoara, cu CFR, atunci vom discuta cu dânsul și vom încerca să-l convingem să revină. Altfel, nu facem caz de această victorie, adversarul afost unul modest” a spus căpitanul vâlcenilor, Marius Pasăre.


„Victoria este pentru colegul meu Alin Artimon, cu toții regretăm plecarea sa” a spus și Dumitru Teleșpan, care este interimar pe banca CSM-ului.

 

Articol scris de: Adi Georgescu
 

22 Aug. 2009, 15:34 Seria 2
Pe aceeași temă