„Venirea lui Neagu m-a motivat suplimentar”

25 May. 2012, 15:07 Seria 2

Utiștii nu au fost foarte mulțumiți de cum au decurs lucrurile pe banda stângă a defensivei în tur, motiv pentru care au apelat la serviciile lui George Neagu. Însă, fostul „pandur” a stat mai mult pe bancă, iar în primul „unsprezece” a apărut mai mereu Gabriel Siminic.

„Trebuie să recunosc că venirea lui Neagu m-a motivat suplimentar. Parcă am tras și mai mult de mine, iar dacă antrenorii au crezut de cuviință că merit să joc, am încercat să-mi fac treaba cât mai bine”, a afirmat Siminic, care, pe undeva, a fost avantajat de faptul că a mai lucrat cu Adrian Falub și la Iași. „Domnul antrenor nu are favoriți, joacă cine merită, cine e mai în formă de la o săptămână la alta. Poate, pentru mine a fost mai simplu să mă impun, fiindcă știam de la început care sunt doleanțele antrenorului”, a admis fotbalistul orginar din Timișoara.

În discuție a intervenit și „principalul” arădenilor care a ținut să-i laude pe fotbaliștii săi de banda stângă. „Am stat foarte bine acolo cu Siminic și Neagu și uneori am făcut în așa fel tactica încât să intre ambii în echipă. Acesta este și unul dintre motivele pentru care am schimbat așezarea în ultimele meciuri, iar Siminic a jucat fundaș central, iar Neagu pe aripă. Cert este că suntem acoperiți pe stânga cu cei doi fotbaliști”, a punctat Falub.

Deși a mai jucat doar la Gloria Buzău, în puține ocazii, ca fundaș central stânga, Siminic spune că se va acomoda rapid dacă situația o cere: „Trebuie doar să-mi creez automatisme cu ceilalți fundași centrali, căci postul e puțin diferit față de fundaș de bandă stânga”.

Metamorfoza s-ar putea face și pe partea cealaltă, atâta tip cât Falub consideră că Ali Calvin Tombaye are calități mai bune de fundaș central dreapta, decât de apărător de bandă.

Sursa: Sport Arad

25 May. 2012, 15:07 Seria 2
Pe aceeași temă