UTA și-ar putea întări staful cu un director sportiv ce a stat 20 de zile la Steaua

13 Jun. 2012, 12:11 Seria 2
UTA și-ar putea întări staful** cu un director sportiv ce a stat 20 de zile la Steaua

Bistrițeanul Aurelian Băbuțan nu mai este director sportiv la Steaua și, probabil, va semna un contract cu UTA Arad.

Băbuțan a rezistat doar 20 de zile din care mai bine de jumătate a fost în vacanță. Odată cu reunirea lotului, luni, 11 iunie, fostul impresar a avut deja o primă contră cu MM Stoica, pe tema transferurilor de jucători. „Nu-mi place să fiu un atârnat și eu pe acolo. Cred că ne-am grăbit când am luat decizia de a semna cu Steaua, nu știu dacă eram pregătiți pentru asta. Oricum, pentru mine e o mare realizare că am fost măcar în cărți de a lucra la Steaua. Ba chiar am și un contract semnat pe un an de zile”, a declarat Băbuțan.

Cum Băbuțan ar fi trebuit să preia atribuțiunile lui Marius Ianuli, zis Mache, inclusiv să-l înlocuiască pe acesta pe banca de rezerve în timpul meciurilor și cum Mache era omul cu care Gigi Becali discuta la telefon în timpul partidelor se pare că a avut trecere mai mare decât Băbuțan în fața patronului.

„N-am vorbit cu nimeni, decât cu Reghecampf. Dar am simțit că nu sunt agreeat. Probabil o să merg la UTA, acolo unde antrenorul Falub și primarul Falcă mă doresc. E o echipă cu tradiție, care își dorește promovarea”, a mai declarat Băbuțan.

Sursa: Sportul Bistrițean

13 Jun. 2012, 12:11 Seria 2
Pe aceeași temă