UTA și-a pierdut principalul sponsor. Omul de afaceri care i-a sprijinit pe arădeni încă din Liga 4 s-a retras

Marius ANGHEL 29 Jul. 2016, 09:03 Seria 2

Știrea care a „transpirat” în Arad în ultimele luni de zile a devenit semi-oficială joi seară. În cadrul conferinței de presă a lui George Țucudean la Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan a fost întrebat dacă aducerea lui Cătălin Hlistei are legătură cu faptul că tatăl noului atacant este patron la UTA.

„Tata nu mai este finanțator acolo. Începând cu acest an, tata nu mai finanțează pe UTA”, au fost cuvintele lui George Țucudean.

Așadar, povestea dintre Marius Țucudean și UTA a ajuns la sfârșit, rămănând de văzut și cine va deveni noul sponsor principal al clubului.

Tot în cadrul aceleași conferințe de presă, Narcis Răducan a vorbit și despre transferul lui Hlistei: „Ne-a făcut viața foarte grea la meciul direct din Cupa României și de atunci am rămas cu ochii pe prestațiile sale. Este un tânăr foarte talentat, acum este în autocar cu noi, a semnat și ne bazăm pe el”.

Dinculescu a plecat de la UTA la Piteștiul pregătit de Nicolae Dică

Tot la capitoul plecări îl putem trece și pe jucătorul Iulius Dinculescu. Fundașul de 18 ani al UTA-ei și-a obținut dezlegarea pentru SCM Pitești, echipă unde antrenor este Nicolae Dică. Formația de Liga a 3-a e sprijinită masiv de Primăria orașului din Trivale și are ca obiectiv promovarea la finalul noii stagiuni.

Dinculescu a apărat culorile UTA-ei de la 15 ani doar la competițiile de juniori, plus Liga a 4-a. În eșalonul secund nu a apucat să debuteze și faptul că nu era considerat nici acum o „piesă” importantă la prima echipă l-a determinat să ceară „divorțul”.

Fotbalistul de 18 ani este chiar din Pitești, deci va continua acasă fotbalul, echipa fanion a Aradului urmând să se aleagă ulterior cu un procent dintr-un eventual viitor transfer. „Am petrecut o perioadă frumoasă din viața și carierea mea la Arad, am avut de învățat multe, în special de la nea” Feri Tisza, dar și de la domnul profesor Păcurar. Le mulțumesc pe această cale, le doresc foștilor mei colegi baftă, iar UTA-ei să promoveze cât mai repede în Liga 1. Eu sper să-mi fac cât mai bine treaba la SCM Pitești, să joc cât mai mult la nivel de Liga a 3-a, iar final să promovăm și noi. Domnul Dică m-a dorit la echipă, m-a văzut la ultima acțiune a lotului național și vreau să-i răsplătesc încrederea ce mi-o acordă”, a mărturisit Iulius Dinculescu.

Sursa: Sport Arad

 

Marius ANGHEL 29 Jul. 2016, 09:03 Seria 2
Pe aceeași temă