UTA pierde din forța ofensivă în deplasarea de la Satu Mare. Strătilă acuză o accidentare și este incert

Marius ANGHEL 17 Sep. 2015, 11:01 Seria 2
UTA pierde din forța ofensivă în deplasarea de la Satu Mare.** Strătilă acuză o accidentare și este incert

UTA Bătrâna Doamnă ar putea pierde din forță ofensivă în deplasarea de sâmbătă, dacă Sorin Strătilă nu-și va reveni în următoarele zile. Mijlocașul dreapta acuză o contractură musculară și s-a antrenat separat în prima parte a săptămânii. Din fericire, la dispoziția staffului tehnic e din nou Cătălin Hlistei, care e una dintre variantele de înlocuire a „SS-ului”.

Pe stânga, ar putea fi confirmat Michel Vlad, cel care a debutat excelent cu Mioveniul. „Impactul cu Liga a 2-a a fost frumos. De mic visam să joc la UTA, iar când mai dai și gol în primul minut al întâlnirii de debut este ceva deosebit. Îi mulțumesc antrenorului că mi-a dat încredere, că m-a adus din nou la prima echipă, după ce a mai avut o tentativă cu mine la 16 ani, când m-am accidentat grav la un meci amical. Sigur, sunt conștient că mai am mult de muncit în continuare, campionatul ligii secunde e unul puternic, cu jucători de valoare”, a punctat mijlocașul de 20 de ani.

Vlad a fost subiect de discuții între foștii colegi de pe banca UTA-ei SA. După ce a rămas pe teren toate minutele în confruntările cu Metalul Reșița și CS Mioveni, tânărul „textilist” a fost folosit de Dan Stupar o repriză și în confruntarea dintre UTA II și Crișul Chișineu Criș (scor 1-3), în care – de altfel – a și marcat singurul gol al „alb-roșiilor”. „A fost o neînțelegere la mijloc. Eu i-am dat voie doar să fie trecut pe foaia de joc, căci UTA II are probleme de efectiv, dar stabilisem să nu joace. Am înțeles că și la dorința lui, Michel a fost introdus până la urmă pe teren, dar acest lucru nu se va mai întâmpla viitor. Era obosit și risca o accidentare. Am vorbit cu Dan Stupar, am clarificat situația, a fost o neînțelegere la mijloc, important este să nu se mai repete”, a punctat Roland Nagy.

În fine, la Satu Mare va absenta din nou și Alin Gligor, cel care are un program special de recuperare după accindetarea suferită acum mai bine de o lună de zile în Austria. „Sperăm ca săptămâna viitoare să intre și la minge și să-l avem apt într-o săptămână, două”, a adăugat „principalul” utist.

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 17 Sep. 2015, 11:01 Seria 2
Pe aceeași temă