UTA nu-l mai vrea pe Drăgan, atacantul ține de contract

08 Dec. 2011, 21:54 Seria 2
UTA nu-l mai vrea pe Drăgan,** atacantul ține de contract

Deși UTA se află în vacanță de o săptămână, „oficialii” clubului din Calea Aurel Vlaicu lucrează la „repararea” lotului de fotbaliști. Joi dimineață, conducerea executivă și cea tehnică au avut o ședință, la care au invitat și patru fotbaliști. Unul dintre aceștia a și fost informat în mod oficial că nu se va conta pe el în partea a doua a sezonului.

„Iedul” ispășitor

Pentru randamentul scăzut din ofensiva „Bătrânei Doamne” în turul campionatului a căzut un cap. Claudiu Drăgan a fost informat de antrenorii arădeni că nu mai este dorit în tricoul „alb-roșu” și-și va rezilia contractul care oricum ar fi expirat în vara anului viitor. „Am discutat cu Claudiu, sper că a înțeles situația. Ne așteptam mai mult de la el, a avut șansele sale, dar nu a reușit să se impună și să aducă acel plus de care aveam nevoie de la un fotbalist de valoarea și experiența sa. Mai are de clarificat aspectele contractuale cu Gio, însă punctul de vedere al staffului tehnic e clar”, a precizat Roland Nagy.

Atacantul de 33 de ani recunoaște că i s-a adus la cunoștiință decizia antrenorilor, însă nu dorește să vorbească la trecut de UTA. „Am un contract cu clubul până în vara anului viitor și mi-l voi rezilia doar în anumite condiții. Va trebui să am o discuție serioasă cu conducerea clubului, altfel mă voi prezenta la reunirea echipei de pe 9 ianuarie”, a punctat Drăgan.

„Iedul” a prins pe gazon mai ales primele etape a turului, dar a ieșit din echipă după cele trei mari ocazii irosite în partidele cu Juventus București, CSM Râmnicu Vâlcea și FC Bihor.

Avertismente pentru Gâlcă, Nădăban și Calvin

Tot în această dimineață pe la sediul clubului „textilist” au trecut și Florin Gâlcă, Ali Calvin Tombaye și Cornel Nădăban. Cu fiecare dintre ei, Roland Nagy și Dan Stupar au avut discuții particulare, avertizându-i că doresc să vadă o altă față a lor în retur.

„Parcă în sezoanele trecute, Gâlcă a venit cu mai multe plusuri, indiferent că a fost titular sau a intrat pe parcursul meciurilor. Calvin, chiar dacă a avut concurență serioasă în Bălan, un fotbalist mult mai experimentat, ar fi putut da mai mult pentru echipă. În fine, Nădăban a beneficiat de toată încrederea noastră și, față de campionatele trecute, a dezamăgit și el. Știm că a avut necazuri cu acea accidentare, l-am înțeles, dar ne așteptam mai mult de la el. Cu toții sunt arădeni, merită să joace la UTA, dar trebuie să-și schimbe puțin atitudinea din retur. Și asta cam este valabil pentru majoritatea componenților lotului ce nu au dat totul din ei în tur”, a menționat Roland Nagy, care a avut o discuție mobilizatoare și cu Caludiu Pascariu în cursul zilei de miercuri.

Pleacă trei, vin cinci

Pe lângă Drăgan, alți doi fotbaliști vor fi informați până la finalul acestei săptămâni că-și pot căuta o altă echipă. În locul lor vor fi aduși patru fotbaliști, după cum urmează: „În principal, dorim să ne întărim cu un fundaș central sau stânga, doi mijlocași și doi atacanți”, anunță Giovanni Catanzariti.

Probabil, UTA va pleca în cantonament la Moneasa, pe 22 ianuarie, cu un lot de 25-26 de fotbaliști, urmând ca „sita” să mai cearnă până la debutul sezonului. „Luăm în calcul și împrumuturile până în vară a trei-patru fotbaliști. Avem deja cereri pentru unii dintre ei, dar vom putea spune mai multe după ce ne defintivăm lotul”, a mai explicat Roland Nagy.

Sursa: Sport Arad

08 Dec. 2011, 21:54 Seria 2
Pe aceeași temă