UTA, în fibrilații

25 Feb. 2009, 20:10 Seria 2
UTA, în fibrilații

Gruparea arădeană e în fibrilații din cauza faptului că Steaua (238.000 euro) și Marian Spiru (36.000 euro) nu acceptă noi amânări ale datoriilor. Nu se mai pune problema amânării partidei cu Tg. Mureș, ci doar reprogramarea ei.

 

Acest lucru devine posibil numai dacă se găsesc soluții pentru problemele Steaua și Spiru, celelalte (Otopeni, Mârne, Văsâie și Chița) fiind rezolvabile, în sensul că sumele de bani în cazurile lor sunt relativ mici.
Conducerea UTA-ei are termen până vineri, în jurul orei 11, să rezolve cazurile Steaua și Spiru, altfel va pierde cu 3-0, la masa verde, partida cu Tg. Mureș. „Lucrăm pe toate canalele. Ideea este să-l convingem pe Gigi Becali să ne acorde o amânare. Banii pe care-i avem nu erau în calculați pentru plata datoriei către Steaua, ci pentru rezolvarea litigiilor mai mici și pentru completarea lotului. Cumva trebuie să rezolvăm problemele, dar există și varianta să nu putem disputa meciul”, a declarat Nicu Chiș, președintele Comitetului Director. până acum au discutat numai cu Valeriu Argăseală.

 

A sosit Daniel Chiriță

 

Lotul conturat miercuri după-amiază este provizoriu. Nu mai este sigură prezența lui Văsâie în lot, iar miercuri după-amiază a sosit Daniel Chiriță. Este posibil să fie readuși, de la Turda, Panaitescu și Bilia. Șeful Centrului de Copii și Juniori, Lucian Tetileanu va oficializa joi o serie de transferuri, însă lotul se va mai completa cu jucători liberi.

 

Bara a renunțat în scris la 400.000 de euro

 

Miercuri, fostul finanțator Nicolae Bara a expediat clubului UTA un document prin care renunță la 400.000 de euro, bani pe care îi avea înregistrați în club sub formă de creditare. După ce în vara anului trecut a renunțat, tot în scris, la 5.2 milioane euro, fostul finanțator și-a încheiat complet conturile cu Bătrâna Doamnă.

 

Lotul provizoriu: Mârne, Leric, Bodea (portari); Pascariu, Bâcnean (ex-CFR Cluj), Olariu (Pâncota), Mutulescu (Chișinău) (fundași); Rada (CFR Timișoara), Anania (Conpet), Militaru (Pâncota), Drida, Georgiu (Pâncota), Răduț (Ineu), R. Fritea (Spania), Nădăban (Turda), Budur (UTA juniori) (mijlocași); Solomon (Gloria Arad), Negru, Gavrilă și Leucuța (Iași) (atacanți).
 

 

articol scris de Sebastian Șiclovan

25 Feb. 2009, 20:10 Seria 2
Pe aceeași temă