UTA, din nou în pericol de a fi retrogradată

20 May. 2009, 09:09 Seria 2
UTA, din nou în pericol de a fi retrogradată**

În vederea partidei de sâmbătă cu CFR Timișoara, gruparea utistă are din nou probleme majore. Așa cum era de așteptat, pe ordinea de zi a comisiilor federale au fost mai multe cauze ale unor fotbaliști arădeni, care și-au cerut drepturile bănești. Printre aceștia se află și jucători utiști, care nu se gândesc să renunțe, mai ales că alții din afară, care au jucat pentru UTA, și-au încasat banii.

 

Așadar, UTA va trebui să probeze până astăzi că s-a înțeles cu Pascariu, Gornic, Polgar, Turcuș, Lucian Todea și Ibeh. În caz contrar, Bătrâna Doamnă va fi pentru a doua oară neprogramată în campionat și mai apoi retrogradată în Liga a III-a.

 

„Vom rezolva toate problemele până sâmbătă”, a declarat Dorin Stana. Partida dintre UTA și CFR Timișoara va avea loc sâmbătă, în nocturnă, începând cu ora 20.30.

 

Altfel, ieri aseară, FCM UTA și ACU Arad s-au întâlnit într-un joc de verificare. Gruparea din Aradul Nou și-a luat revanșa după înfrângerea din campionat, câștigând cu 2-1 prin golurile marcate de Cristian Luca și Țârlea. Pentru utiști a marcat Fritea, înainte cu un minut de pauză, când scorul era 1-0 pentru CSU. UTA a început meciul în următoarea componență: Bujor – Olariu, Pascariu, Pocuca, Pascovici – Polgar, Mutulescu, Copil, Jăpălău – Fritea, D. Mitu. Pe parcursul partidei au mai evoluat și ceilalți componenți ai lotului.

 

Articol scris de Daniel Berar
 

20 May. 2009, 09:09 Seria 2
Pe aceeași temă