Uniriștii au trecut cu brio vizita medicală

08 Jan. 2009, 18:02 Seria 2
Uniriștii au trecut cu brio vizita medicală

În frunte cu "căpitanul" Răzvan Dâlbea și supervizați de golgheterul Zăgrean, care, deși accidentat, a ținut să fie prezent alături de colegii săi la vizita medicală, 13 jucători ai liderului seriei a II-a din liga secundă au fost prezenți la Policlinica din Alba Iulia pentru a se lăsa pe mâna medicilor.

 

Portarii G. Rotaru și Lasc, respectiv jucătorii de câmp Dâlbea, Mircea Rus, Ioan Grozav, Călin Cristea, Foro, Selagea, Pepenar, Sergiu Costea, Gicu Grozav, Fabian Himcinschi și Schuller au trecut cu brio testele de efort, iar analiza sângelui și EKG-ul au fost la rândul lor bune.

 

"Nu au existat probleme, toți au demonstrat că în vacanță nu au făcut excese și au respectat cu sfințenie programul stabilit de antrenorul Șunda.

Vineri mai am 9 jucători la control, iar luni, atunci când va avea loc și reunirea lotului, vor veni și cei care locuiesc mai departe și anume Poverlovici, Bucurică, Mărincean, Bumbac, brazilianul Elder și ivorianul Camara", a declarat Traian Rângheț, membru al staff-ului medical al "alb-negrilor".

 

 

Articol scris de Dan Udrea

08 Jan. 2009, 18:02 Seria 2
Pe aceeași temă