Unirea vrea să dea lovitura cu Chindia. „Trebuie să facem tot posibilul să obținem puncte pentru play-out”

Marius ANGHEL 25 Mar. 2016, 12:11 Seria 2
Unirea vrea să dea lovitura cu Chindia.**

Chindia Târgoviște, revelația sezonului în Seria a II-a a Ligii 2, și-a asigurat prezența în play-off cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, iar sâmbătă, de la ora 11:00, dâmbovițenii vor juca la Tărlungeni, un meci extrem de important pentru brașoveni, echipă aflată în mare criză de puncte.

Cei de la Unirea au avut o săptămână de pauză, astfel că jucătorii lui Dan Bona au putut pregăti în liniște meciul de sâmbătă. „Ne-am pregătit bine în această săptămână în care am avut și avantajul să nu jucăm în intermediara de miercuri. Am văzut meciul Chindiei cu UTA, știm că vom întâlni o echipă bună, arțăgoasă, care nu întâmplător ocupă un loc fruntaș în Seria a II-a. Noi trebuie să facem tot posibilul să obținem puncte pentru play-out, astfel că meciul de sâmbătă este extrem de important din toate punctele de vedere”, a declarat Dan Bona.

Pentru meciul de sâmbătă, staf-ful tehnic al Unirii nu se confruntă cu probleme majore de lot.

De cealată parte, cei de la Chindia spun că nu vor veni în vacanță la Tărlungeni, pentru că vor să intre cu cât mai multe puncte în play-off. „Ne-am îndeplinit obiectivul de a ne califica în play-off, dar ne dorim să acumulăm cât mai multe puncte. Suntem pe un drum ascendent și sper să rămânem pe acest drum și la Tărlungeni”, a spus Nicu Croitoru, antrenorul Chindiei.

Și Cristi Cherchez, golgheterul Chindiei, vrea trei puncte la Tărlungeni. „Noi ne vedem de treabă și câștigăm puncte. Sperăm să ne întoarcem cu trei puncte și de la Tărlungeni”.

Înaintea meciului direct din etapa a 25-a, Chindia Târgoviște e pe locul 2 cu 48 de puncte, iar Unirea Tărlungeni e pe 11 cu 24 de puncte. În ultima rundă a returului, Chindia joacă acasă cu Gaz Metan, iar Unirea va juca la Arad cu UTA.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 25 Mar. 2016, 12:11 Seria 2
Pe aceeași temă