Unirea a cerut amânarea meciului cu Minerul Lupeni

20 May. 2009, 09:22 Seria 2
Unirea a cerut amânarea meciului cu Minerul Lupeni

Comisia de Competiții din cadrul Federației Române de Fotbal a aprobat ieri solicitarea uniriștilor, astfel încât întâlnirea contând pentru etapa a 31-a a Seriei a 2-a, din Liga a 2-a, dintre FCM Tg Mureș și FC Unirea Alba Iulia va fi amânată pentru miercuri, 27 mai, de la ora 17.00.

 

„Este o decizie care ne avantajează în mod evident. Astfel avem posibilitatea să recuperăm o parte dintre fotbaliștii accidentați, să depășim starea evidentă de oboseală și să contăm pe serviciile internaționalului Ciprian Selagea ce va reveni de la lotul național”, a spus antrenorul Adrian Falub.

 

Cu Minerul Lupeni luni, 1 iunie

 

Ținând cont că în perioada 29-31 mai la Alba Iulia se va desfășura ediția a 6-a a „Zilelor municipiului Alba Iulia”, clubul unirist a cerut ca și partida cu Minerul Lupeni, din runda a 32-a (ce poate parafa promovarea matematică în Liga 1), prevăzută pe „Cetate”, sâmbătă, 30 mai, să se desfășoare la o altă dată.


„Ținând cont că orașul nostru va fi gazda unor multiple evenimente în acele zile, iar forțele de ordine nu pot face față unor solicitări numeroase, am considerat firesc să amânăm meciul pentru luni, 1 iunie”, a spus Nicolae Lupu, președintele executiv al Unirii.

 

Albaiulienii au luat legătura cu oficialii minerilor, care și-au dat acordul de principiu pentru ca jocul să fie programat luni, 1 iunie, de la ora 17.00, pe arena uniristă.

 

 

Sursa: Ziarul Unirea

20 May. 2009, 09:22 Seria 2
Pe aceeași temă