Ultima „reprezentație” la Corona Brașov!

Marius ANGHEL 12 Dec. 2012, 13:28 Seria 2
Ultima

Revelația eșalonului secund, Corona Brașov, grupare nou-promovată din liga a III-a și care este lider în B2, favorită chiar la promovarea în primul eșalon, își strânge jucătorii și staff-ul pentru ultima dată în 2012 cu ocazia banchetului de final de an, organizat la restaurantul City Club, din Brașov, locație preferată de președintele Liviu Lupu, pentru evenimente de acest gen.

După „Modelul” altor echipe, cei de la Corona vor premia, în această seară, fiecare jucător, pentru performanțele din anul 2012, promovarea „en-fanfare” în eșalonul secund și, apoi, locul I, la final de an, urmând să fie recompensate (și) cu diplome.

De menționat că echipa al cărei golgeter este Marius Ene (6 goluri, după ce și în liga a III-a tot el marcase în toate meciurile decisive), urmat de fostul „sibian”, Coman, cu 5 goluri, a jucat, în prima parte a campionatului, fără prime de joc stabilite, bugetul fiind unul care nu a inclus, în tur, prime pentru fiecare punct obținut, așa cum se întâmplă la alte grupări.

Un calcul simplu arată că, dacă fiecare punct ar fi fost recompensat cu 300 de ron – o sumă „normală” la acest eșalon, un titular de la Corona ar fi avut de încasat circa 8000 de ron! Acum, jucătorii așteaptă, măcar o „primă” de sărbători!

Articol scris de Liviu Pătrașcu

Marius ANGHEL 12 Dec. 2012, 13:28 Seria 2
Pe aceeași temă