Ulmeanu a renunțat la fotbal!

11 Aug. 2009, 21:51 Seria 2
Ulmeanu a renunțat la fotbal!

Ani la rând, Tudor Ulmeanu a fost cel mai iubit fotbalist al Șimleului. De altfel, el a fost singurul jucător al Silvaniei rămas din vechea gardă, care mai evoluase în Divizia C cu Mobila Șimleu, în sezonul 2002 – 2003. Considerat simbolul fotbalului de sub Măgură, Ulmeanu a decis să atârne ghetele în cui la doar 28 de ani, după ce s-a luptat din greu cu apărările adverse, dar și cu kilogramele.

În sezonul trecut, el a avut prezențe sporadice în formula de joc a Silvaniei, iar antrenorul Dacian Nastai, de cum a fost instalat pe banca tehnică a Șimleului,  i-a pus în vedere să slăbească pentru a putea face parte din lot. În urmă cu câteva zile, cel care a fost ani la rând golgeterul echipei, a decis să renunțe la fotbalul de performanță, în favoarea carierei profesionale. Proaspăt absolvent  al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, el a fost angajat ca inginer constructor, la firma administrată chiar de principalul finanțator al echipei, Mitică Ardelean.

Juniorii republicani vor evolua la Nușfalău

Obligată de Federație să înscrie echipele de juniori republicani în Campionatul Național, FC Silvania a găsit o soluție de compromis, urmând a colabora cu CS Barcău Nușfalău. Astfel, se va face o selecție la grupele de juniori ale celor două cluburi, iar jucătorii aleși vor fi legitimați la FC Silvania. În schimb, meciurile de pe teren propriu se vor desfășura pe Stadionul „Nicolae Mandel” din Nușfalău, localitate situată la nici 15 km de Șimleu. Fost director sportiv la FC Armătura, Birtalan Attila va fi cel care se va ocupa de destinele juniorilor A, în timp ce președintele lui CS Barcău – Adrian Damian – va avea în responsabilitate juniorii B, majoritatea chiar din Nușfalău. Inițial, au existat discuții pentru o colaborare cu CS Viitorul Zalău, dar gruparea condusă de Daniel Sabou nu a dorit să transfere jucătorii la FC Silvania, astfel că discuțiile nu s-au mai concretizat.

 

Articol scris de Ciprian PETRAN
 

11 Aug. 2009, 21:51 Seria 2
Pe aceeași temă