U Cluj și-a redus datoriile

26 May. 2009, 18:03 Seria 2
U Cluj ** și-a redus datoriile

Dacă la începutul anului 2009 Universitatea avea datorii de 10 milioane de lei noi, acum ele se cifrează la 8,78 milioane. Clujenii așteaptă alte 3,8 milioane de la FC Timișoara, în contul transferului lui Goga.

 

Astfel, clubul are șanse să stingă toate datoriile până la debutul sezonului viitor, mai ales că, în ședința AGA de marți, trei dintre acționari – Oncos, Impact și Banca Transilvania – și-au arătat disponibilitatea de a contribui la majorarea de capital. În prezent, Consiliul Local deține 64,7 la sută din acțiuni, dar procentul se va diminua după majorarea de capital din luna iunie.

 

„Prioritatea este finalizarea campionatului în bune condiții, prin urmare toate resursele financiare ale clubului sunt direcționate spre acest lucru”, a declarat viceprimarul Radu Moisin, prezent la Adunarea Generală a Acționarilor. Politicianul a adăugat că este extrem de important ca „U” să se mențină în liga secundă, în cazul în care se va găsi un investitor care să-i preia pe studenți.

 

Pentru reducerea cheltuielilor, AGA a aprobat înființarea unui nou post în organigramă, cel de control financiar intern, care să asigure eficientizarea costurilor. Jobul se va scoate la concurs. În schimb, din organigramă au dispărut câteva posturi, dar noua structură de conducere va deveni activă din august.
 

 

Sursa: clujeanul.ro
 

26 May. 2009, 18:03 Seria 2
Pe aceeași temă