„U” Cluj – FCM Baia Mare se dispută la Cluj, pe sintetic. Echipa lui Teja își joacă ultima șansă la play-off

Marius ANGHEL 16 Mar. 2016, 18:07 Seria 2

Cu propriul stadion pus la păstrare pentru amicalul României cu Spania, Universitatea Cluj va fi nevoită și în următoarea etapă din Liga 2 să joace pe teren propriu în altă locație. După ce meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea l-au desfășurat la Jucu, cel de sâmbătă, din etapa a 23-a, cu FCM Baia Mare, se va disputa la baza „Dan Anca” din Cluj-Napoca, pe terenul sintetic.

Nemulțumiți de condițiile întâlnite la Jucu, conducătorii Universității au dorit ca meciul cu FCM Baia Mare să aibă loc într-o locație cât mai aproape de fanii echipei. „U” își joacă în ultimele etape calificarea în play-off și un nou pas greșit nu este acceptat, ratarea acestui obiectiv și implicit ratarea șansei de a promova putând duce la faliment.

Înaintea meciului de sâmbătă, de la ora 11:00, „U” Cluj se află pe locul 9, cu 32 de puncte, iar FCM Baia Mare e pe locul 6, cu 39 de puncte. Trupa lui Dorin Toma e ultima clasată în play-off, iar o victorie a lor în această etapă va reprezenta aproape sigur scoaterea clujenilor din calcule acestui turneu ce va duce la promovare.

„Conducerea clubului nu a refuzat ca meciul să se joace la Mediaș sau Târgu Mureș. Federația a luat decizia și a informat clubul că partida se va juca sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul sintetic de la baza Dan Anca din Cluj. Așadar, acesta e locul de desfășurare al partidei. Clubul a început demersurile necesare pentru ca galeria să aibă sectorul ei în arena de la Cluj”, a anunțat conducătorii băimăreni pe pagina de facebook a FCM-ului.

Foto: Dan TĂ‚UȚAN

Marius ANGHEL 16 Mar. 2016, 18:07 Seria 2
Pe aceeași temă