Tudor a dat UTA pentru CFR pentru a-și face meseria!

Marius ANGHEL 02 Nov. 2012, 12:06 Seria 2
Tudor a dat UTA pentru CFR** pentru a-și face meseria!

De luni bune de zile, lângă Giovanni Catanzariti a stat mereu Daniel Tudor. Oficial, fostul goal-keeepr era doar sfătuitor al președintelui utist, dar, neoficial, avea și sarcini de director sportiv. Cert este că nu a apărut ca angajat al echipei fanion a Aradului, așa că recenta despărțire nu a produs efecte majore în cadrul staffului „textilist”.

Tudor este antrenor cu portarii al campioanei CFR Cluj, avându-l ca șef pe noul tehnician al feroviarilor, portughezul Paulo Sergio. „Am plecat să-mi fac meseria de bază, nu puteam rata această ocazie de mă întoarce cumva în iarbă. La Arad revenisem pentru prietenul meu Gio, dar mai ales pentru UTA, echipă ce mi-a rămas în suflet de pe vremea în care am fost fotbalist. Apoi l-am cunoscut și pe Adi Falub, care e un antrenor foarte bun, și în care suporterii ar trebui să aibă mare încredere”, ne-a mărturisit cel poreclit „Pantera roz”.

Mutat în Dealul Gruia chiar în ziua deplsării „alb-roșiilor” la Pitești, Daniel Tudor spune că lasă în spate un club și o formație puternică cu șanse mari la promovare. „Lotul este unul foarte bun acum, s-a mai omogenizat, iar Adi Falub face antrenamente profesioniste. În debutul sezonului, au fost probleme de acomodare a fotbaliștilor nou sosiți, au existat și ceva carențe fizice la unii, dar acum totul a intrat pe făgașul normal. Tot antrenorul are meritul de a fi format un grup foarte unit, însă mai trebuie să se înțeleagă că echipa are nevoie de sprijinul suporterilor pentru a obține rezultatele dorite. Publicul arădean a fost mereu este una dintre armele UTA-ei”, a adăugat fostul campion al României cu Unirea Urziceni.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 02 Nov. 2012, 12:06 Seria 2
Pe aceeași temă