Țucudean și Catanzariti au discutat, concluzia fiind clară: creditarea lui Marțian trebuie să dispară

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 21:49 Seria 2
Țucudean și Catanzariti au discutat, concluzia fiind clară:** creditarea lui Marțian trebuie să dispară

Principalii actori ai tranzacției verii în fotbalul arădean au discutat în sfârșit între ei. Au făcut-o timp de aproape o jumătate de oră, fără să ajungă la o înțelegere verbal, însă măcar și-au exprimat doleanțele direct, fără intermediari.

Giovanni Catanzariti l-a informat pe Marius Țucudean că e dispus să-i cedeze clubul fără prentenții în cazul în care Adrian Marțian nu începe să refinanțeze rapid clubul, dar că nu poate să-i anuleze creditarea făcută de acesta.

„Am vorbit cu calm, ne-am spus fiecare punctul de vedere, cred că am făcut un pas în față. Eu încă îl aștept pe Marțian să-i dau clubul dacă plătește imediat datoriile, însă, în caz contrar, aș dori să-l cedez celor de la Atletico. De cealaltă parte, domnul Țucudean a fost cât se poate de clar, dorește să preia UTA curată, toate acțiunile și fără creditări. Eu la ale mele renunț, dar pe domnul Marțian nu cred că-l pot convinge să facă același lucru”, ne-a mărturist președintele „alb-roșiilor”.

Prin urmare, concluzia este clară: creditarea de 240 de mii de euro trebuie să dispară pentru ca tranzacția între cluburile Atletico și UTA să se finalizeze. Sau, în cel mai fericit caz, Atletico o va prelua – totuși – pe „Bătrâna Doamnă” dar numai după ce Marius Țucudean și avocații săi vor studia actele semnate de Catanzariti și Marțian în această iarnă și se vor convinge că – într-adevăr – omul de afaceri clujean nu are nicio calitate oficială la Campioana Provinciei.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 21:49 Seria 2
Pe aceeași temă