Trică îl dă în judecată pe Marțian pentru calomnie, iar de vineri antrenează din nou UTA

Marius ANGHEL 08 Jan. 2014, 16:11 Seria 2
Trică îl dă în judecată pe Marțian pentru calomnie,** iar de vineri antrenează din nou UTA

Indiferent de relația pe care o vor avea în viitor, Eugen Trică și Adrian Marțian se vor întâlni pe holurile Tribunalului București. Tehnicianul „Bătrânei Doamne” nu a putut digera jignirile la adresa sa, lansate de „prietenul lui Mutu” la o emisiune televizată luni seara. Marțian și impresarul Cristea Opria au fost invitați la „Liga de Vest” de la Telenova Timișoara, unde au putut bate câmpii cu grație, căci moderatorii și ceilalți invitați habar nu aveau de realitatea de la UTA.

Fiindcă dejeanul a aruncat cu acuze în Eugen Trică, moderatoarea a încercat să obțină un drept de replică de la fostul internațional, care, însă, a refuzat să intre în dialog cu Marțian. Acesta a continuat cu jignirile, drept pentru care antrenorul „Bătrânei Doamne” în va chema în Instanță. „L-am acționat pe domnul Marțian în judecată pentru calomnie. Am înregistrarea integrală a emisiunii cu pricina, dacă e nevoie, o să mă duc până în pânzele albe cu acest proces. De asemenea, am reclamat la CAN postul de televiziune Telenova și asta pentru că numărul meu de telefon a fost auzit pe post”, a mărturisit „principalul” arădenilor.

De mâine după-amiază, acesta se va afla din nou la Arad, iar vineri dimineața va conduce primul antrenament pe 2014. „Am confirmarea că aproape toți jucătorii se vor prezenta la pregătire. Numai de Zanardini nu știu nimic și, pe undeva, e normal fiindcă el nu mai are contract cu UTA. Eu mi l-aș dori și pe mai departe la echipă, dar el poate alege să meargă altundeva”, a precizat Trică.

Acesta e conștient că cel puțin la această dată clubul nu poate face achiziții, dar el și-a făcut un plan de rezervă. „O să mai chemăm trei juniori de la grupa lui Gaica și o să ne bazăm pe o pregătire bună de iarnă. Avem multă treabă la primăvară, începem cu două partide foarte importante pentru noi, din care vrem să scoatem maxim. Ne propunem să adunăm minim 15-16 puncte până la play-out, păstrând – astfel – șanse mari să ne îndeplinim obiectivul”, a adăugat Trică.

Adevărata reunire a UTA-ei va avea loc vineri dimineața, suporterii, stafful tehnic, dar și jucătorii căutând, precum în luna noiembrie, banii care să țină echipa în viață. Campionatul începe la începutul lunii martie, dată până la care antrenorii intenționează să-și ducă elevii în două cantonamente și să dispute 5-6 partide de verificare.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 08 Jan. 2014, 16:11 Seria 2
Pe aceeași temă