Timofte, convins să revină la echipă de jucători

10 Feb. 2009, 11:45 Seria 2
Timofte, convins să revină la echipă de jucători

Ape tulburi la cea mai iubită echipă de fotbal din Vale, Jiul Petroșani. Se pare că în urma unei discuții aprinse cu patronul Alin Simota, Daniel Timofte și-a dat demisia și a  plecat. Fostul internațional al României nu a lipsit decât o zi după  care  a revenit la echipă. Surse bine informate spun că tehnicianul s-a întors numai după ce jucătorii l-au sunat ș i-au cerut acest lucru. „Era păcat să plece nea Dani. Ne-am obișnuit cu dumnealui și ne doream să rămână alături de noi. Este unul dintre puținii care ne sprijină”, au spus jucători de la echipă, care au dorit să-și păstreze anonimatul.

 

Jiul este una dintre puținele echipe care nu au efectuat un stagiu de pregătire centralizat departe de Petroșani, iar programul meciurilor de pregătire a fost unul extrem de slab, cu parteneri precum CS Vulcan, Minerul Aninoasa, Inter Petrila sau Retezatul Hațeg.

 

Trei victorii în amicale

 

Jiul Petroșani a câștigat toate meciurile de verificare disputate până în prezent în compania unor adversare modeste. Astfel „minerii” s-au impus la scoruri mari în fața unor echipe de județ: 7-1 cu Retezatul Hațeg și 4-0 cu CS Vulcan. Singurul meci mai interesant a fost cel cu Minerul Lupeni, disputat pe „sinteticul” de la Tg Jiu, acolo unde petroșenenenii au câștigat cu scorul de 2-0.

 

articol scris de Loredana Juglea
 

10 Feb. 2009, 11:45 Seria 2
Pe aceeași temă