Tilincă e în convalescență

31 Jan. 2012, 13:17 Seria 2
Tilincă** e în convalescență

La mijlocul săptămânii trecute, Cosmin Tilincă, atacantul Arieșului Turda, a suferit o intervenție chirurgicală la o clinică privată din Austria.

Intervenția a fost la meniscul și ligamentele încrucișate de la genunchiul piciorului drept. La sfârșitul săptămânii, trecute Cosmin, însoțit de finul său Alexandru Costișor, pe post de conducător auto, a fost la control, iar medicul l-a asigurat că intervenția a fost reușită, iar de acum înainte urmează o perioadă de recuperare.

„A fost o intervenție în urma căruia sper să se rezolve problema mea. Medicul care m-a operat a spus că operația este reușită. Începând de săptămâna viitoare voi trece la faza de recuperare, cu un fizioterapeut care să mă ajute să scurtez perioada de convalescență. Abia aștept să revin pe teren, deși la această oră nu știu care este situația la echipă, dacă se continuă sau sub ce formă se va continua” a declarat experimentatul atacant în vârstă de 32 de ani.

În prima jumătate a acestui sezon, Tilincă a marcat 3 goluri pentru Arieșul Turda, ocupanta ultimului loc, cu 11 puncte.

Articol scris de Ioan ARION

31 Jan. 2012, 13:17 Seria 2
Pe aceeași temă