Tăbârcă, aproape să o preia pe FCM Târgu Mureș

Publicat: 28 Jun. 2012, 13:33 Actualizat: 28 Jun. 2012, 13:35 Seria 2
Tăbârcă,  aproape să o preia pe FCM Târgu Mureș

Sandu Tăbârcă, omul adus de Ana Maria Prodan la „U” Cluj pentru a pregăti echipa alături de Claudiu Niculescu, și-a depus demisia deoarece acesta și-ar fi dorit să se implice mai mult în alcătuirea echipei, lucru neacceptat de actualul antrenor. Tăbârcă spune că are o ofertă de la FCM Târgu Mureș, pe care este aproape să o accepte.

„Practic, nu a fost vorba de neînțelegeri între mine și Claudiu Niculescu. Cred că Claudiu s-a supărat mai mult pe situație, avea impresia că oarecum eu am fost impus acolo. Tocmai pentru că nu am vrut să creez tensiuni la club am hotărât să rup contractul și să plec. Am o ofertă de la Târgu-Mureș și sunt șanse să o accept. Eu am venit aici să ajut, sunt metodist UEFA și acopeream o paletă mai largă, pregătire fizică și analiză tactică. Îi urez mult succes lui Claudiu, e un nume mare și sper foarte mult să reușească”, a declarat Tăbârcă pentru știridecluj.ro

În România, Tăbârcă a mai figurat ca director tehnic sau antrenor, la Gloria Bistrița, Universitatea Craiova și Voința Sibiu.

Foto: Ovidiu Dumitru Matiu (Mediafax)

Publicat: 28 Jun. 2012, 13:33 Actualizat: 28 Jun. 2012, 13:35 Seria 2
Pe aceeași temă