Suspendați de către adversar

23 Apr. 2009, 15:54 Seria 2
Suspendați de către adversar

„Leoparzii” se confruntă cu mari probleme de efectiv înaintea deplasării dificile la Curtea de Argeș.
 

 

În iarnă cele două echipe s-au înțeles asupra mai multor schimburi de jucători. Internațional i-a luat pe Ciprian Străuț și Rareș Stan, pentru care au și plătit sume de bani, în timp ce feroviarii i-au împrumutat pe Dorin Rădoi, Szabolcs Szekely și Ionuț Murineanu. Toți cei trei jucători veniți de la Internațional sunt însă suspendați pentru meciul direct printr-o clauză.

 

„Așa e în România, ne va fi foarte greu. Când ești sărac, suporți mai multe consecințe la masa negocierilor”, ne-a declarat antrenorul Florin Bugar.
 

 

Szekely a marcat în tur la Timișoara o triplă, venind de pe banca de rezerve și cauzând prima înfrângere a gazdelor în campionat. Internațional învingea atunci cu 4-3 la CFR acasă, într-un meci care a atras suspiciuni.
 

 

Lista răniților

 

Pe lângă cei trei suspendați, alb-vișiniii nu pot conta pe mai mulți jucători din diferite motive. Astfel, portarul Dani Mutu s-a accidentat în timpul meciului cu „U” la picior și are ruptură fibrilară. Juniorul Alex Dudaș a suferit o contractură, iar căpitanul Ghiță Goșa are probleme la inghinali. Cu febră, Adrian Neagoie a fost și el trimis acasă.

 

Accidentat pe o perioadă mai lungă, Andrei Marchiș a fost operat la menisc săptămâna trecută și e indisponibil până la finele sezonului. O situație specială este cea a atacantului sârb Marko Jovanovic, acesta a fost învoit de club să meargă în Serbia, deoarece i-a murit bunica.
 

 

Șansa tinerilor
 

 

Prin prisma absențelor, la timișoreni ar putea debuta cel puțin un nou jucător în campionat. Promovat iarna aceasta de la juniori, Darius Boabeș va face pereche cu japonezul Ryo Yamamoto în centrul defensivei. În lot va fi cooptat încă un puști, mijlocașul dreapta Schneider.

 

„Este o oportunitate pentru tineri să se evidențieze în acest meci”, conchide Bugar.
 

 

Articol scris de Cornel Biholari

23 Apr. 2009, 15:54 Seria 2
Pe aceeași temă