„Suntem în criză de puncte, trebuie să obținem un rezultat bun”

30 Sep. 2011, 15:09 Seria 2

Aflată pe o poziție deloc confortabilă în clasament, FC Olt Slatina încearcă să acumuleze puncte pe terenul uneia dintre contracandidatele la evitarea retrogradării, nou-promovata FC Maramureș. Misiunea grupării aflate sub comanda lui Dan Oprescu nu va fi deloc ușoară, adversarii producând surpriza etapa trecută pe terenul celor de la Alro.

Fără victorie în deplasare, FC Olt Slatina încearcă să spargă gheața pe terenul uneia dintre contracandidatele în lupta pentru evitarea retrogradării, FC Maramureș Universitar Baia Mare. Meciul nu va fi deloc ușor pentru gruparea pregătită de Dan Oprescu, maramureșenii fiind și ei în căutarea primei victorii pe teren propriu.

Mai mult decât atât, FC Maramureș a dovedit că este o echipă incomodă, impunându-se la Slatina în fața celor de la Alro. Cu toate astea, FC Olt Slatina trebuie să revină cu puncte pentru a nu se distanța de formațiile angrenate în lupta pentru menținerea în Liga a II-a.

„Suntem în criză de puncte, trebuie să obținem un rezultat bun”

Principalul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, speră ca jucătorii săi să-și atragă victoria de partea lor printr-un joc și o atitudine corespunzătoare. Antrenorul grupării alb-vișinii nu va putea conta în confruntarea cu FC Maramureș pe serviciile mijlocașului la închidere Alin Pavel. De asemenea, Dan Ignat și Dragoș Dragalina au acuzat probleme medicale, prezența pe teren a acestora fiind incertă.

„Este un meci cu o echipă ca și noi, nou-promovată. Suntem în criză de puncte, trebuie să obținem un rezultat bun. Avem jucători indisponibili, iar unii care nu s-au putut antrena la intensitate maximă în săptămâna aceasta. Am fost nemulțumit pe atitudinea unora la meciul cu UTA, sper că în meciul acesta să se trezească, până nu este prea târziu”, a declarat antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Meciul se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul „Dealul Florilor” din Baia Mare. Întâlnirea va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Mihai Prodan (Cluj-Napoca), ajutat la cele două tușe de Ferencz Tunyogi (Zalău) și Ovidiu Timar (Marghita). Observatorii partidei sunt Zoltan Pataki și Ștefan Szilaghi, ambii din Satu Mare. Arbitrul de rezervă delegat la acest meci este Vasile Rodina din Zalău.

Sursa: Gazeta Nouă

30 Sep. 2011, 15:09 Seria 2
Pe aceeași temă