„Sunt mulțumit de lotul pe care îl am la dispoziție”

01 Aug. 2012, 14:54 Seria 2

După revenirea din cantonamentul de la Poiana Brașov, lotul echipei FC Olt Slatina își continuă ședințele de pregătire în localitate, elevii lui Dan Oprescu având programate în această săptămână trei jocuri de verificare.

Actualul lot al echipei slătinene este format din foști jucători de la Alro Slatina și de la FC Olt, iar lor li se adaugă fotbaliști noi transferați în această vară – Adrian Pribac (CSM Râmnicu Vâlcea), Dan Săndulescu (CS Mioveni), Dima (Concordia Chiajna), Ninel Corcoveanu (Gloria Buzău), Alex Marin (CS Turnu Severin), George Roșca (CSM Râmnicu Vâlcea), Bozidar Cosic (CS Turnu Severin) și Șerban (Unirea Alba Iulia). Antrenorul divizionarei B slătinene, Dan Oprescu, s-a arătat mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție și își dorește să-i oprească pe toți cei 30 de jucători.

„Sunt mulțumit de lotul pe care îl am la acest moment la dispoziție. Nu sunt probleme pe alte posturi, suntem acoperiți. Vreau să rămână toți 30, oricum sunt atât de mulți pentru că în lot sunt incluși și juniorii de 16 ani”, a spus Dan Oprescu.

Acesta susține că amânarea startului sezonului Ligii a II-a îi va ajuta pe elevii săi să-și consolideze relațiile de joc. „Din punct de vedere al programării formei sportive, amânarea startului ne dezavantajează, însă vom profita de acest răgaz și vom face multe meciuri de verificare, ca să formăm relații de joc. Suntem o echipă și așa trebuie să arătăm pe teren”, a spus Dan Oprescu.

„Toți vor primi șansa să joace”

Deși lotul este unul numeros, Dan Oprescu spune că fiecare jucător va primi șanse să se afirme. „Am luat meciuri amicale la diferență mică de timp. Vor juca toți, vor primi șansa să se afirme. Nu este greu să lucrezi cu un lot atât de numeros.
Poți să-i împarți pe două grupe, poți să lucrezi separat, nu mă deranjează că pierd mai mult timp”
, a spus Dan Oprescu.

FC Olt joacă în Trivale cu FC Argeș

Cu un lot de peste 30 de jucători, antrenorul Dan Oprescu își va testa toți băieții în încercarea de a găsi o formulă de start. Divizionara B slătineană va întâlni miercuri, de la ora 18.00, pe stadionul din Trivale, FC Argeș, urmând ca joi, de la 18.30, pe terenul de la Piatra-Olt, FC Olt să primească vizita nou-promovatei în Liga a III-a – Apă Craiova.

Sâmbătă, gruparea pregătită de Dan Oprescu va întâlni tot o nou-promovată, însă în eșalonul secund, Damila Măciuca, jocul de verificare urmând să se dispute tot pe stadionul din Piatra-Olt, de la ora 10.30.

SursA: Gazeta Nouă

01 Aug. 2012, 14:54 Seria 2
Pe aceeași temă